Nokia 225 е най-тънкият мобилен телефон на компанията

44
Добави коментар
BulFootball
BulFootball

Nokia 225 е най-тънкият мобилен телефон на компанията

Nadpis

09/04/2014

Nokia продължава стриктно да следва своята цел да свърже към интернет следващите 1 млрд. потребители по цял свят, които все още не разполагат с мобилно устройство.

Продуктите на компанията винаги са се отличавали с уникален дизайн и ниска цена, а това съчетание е в основата на популярността им в сектора. Nokia сега официално представиха мобилния телефон с името 225, който е най-тънкият подобен продукт на пазара, който осигурява достъп до интернет.

Устройството също така има диагонал от 2,8 инча, което го прави най-големият модел на компанията в този бюджетен сегмент. Nokia 225 има 2-мегапикселова камера разположена в задната част, която позволява лесно да споделяте любимите си снимки в социалните мрежи с Bluetooth или функцията SLAM. Пълните размери са 124х55,5х10,4 милиметра, а батерията е с капацитет от 1200mAh и отново е едно от най-важните предимства на телефона.

По този начин потребителите могат да очакват до 36 дни в режим на готовност и около 21 часа за разговори, а също 49 часа за непрестанно слушане на музика. Благодарение на Nokia Xpress Browser можме да се наслаждаваме на по-бързи скорости за зареждане и по-малък трафик на мобилен интернет. Моделът ще се продава с преинсталирани приложения Twitter, Facebook и Bing, а също така има FM радио и microSD слот за карти.

Компанията планира да продава негови версии в червен, жълт, зелен, черен и бял цвят, както и негова конфигурация с две SIM карти. Доставките на Nokia 225 се очаква да стартират на глобалния пазар до края на тримесечието на атрактивната цена от €40.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=aSqSeytngW0]

Digital.bg

Коментари

коментара