Как изглеждат актьорите от „Алф“ днес?

1
Добави коментар
sedrik
sedrik

Помните ли хитовия сериал „Алф”? Звездите от хитовия филм и до днес са едни от най-обичаните артисти в света, но след края на сериала сякаш изчезнаха. За съжаление нито един от тях няма филмови изяви, въпреки това оставиха следа завинаги в историята на киното. Вижте как се промениха най-обичаните актьори през годините. Някои от тях са направо неузнаваеми!

Актрисата Ан Шедийн, която изигра ролята на Кейт Танер почти не се е променила с времето. Тя с лекота може да бъде разпозната, защото с годините просто се е сдобила с някоя друга бръчица, но като цяло си е същата.

За жалост не можем да кажем същото за актьора Макс Райт, който с времето се състари страшно много. След участието си в „Алф”, го видяхме за кратко в „Сърдити старчета“ но след това се оттегли от сцената, поради заболяване от рак. Въпреки коварната болест, актьорът успя да се върне към живота!

Стигаме до Лин Танер, изиграна от Андреа Елсън. Трябва да признаем, че с времето актрисата се е разхубавила и изглежда повече от прекрасно! Сега тя е майка и смеем да твърдим, че наистина изглежда зашеметяващо!

Най-голямата изненада е малкият Браян Танер. Днес той е напълно неузнаваем визуално. През 2000 година актьорът напусна шоубизнеса, за да се посвети на военна кариера. Не след дълго той окончателно се оттегли от кино индустрията и се премести в Аризона, където сви домашно гнездо със своята съпруга.

 

Tagged