Краси Радков осиновява сираче

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Краси Радков най-сетне ще изпълни мечтата си да стане татко.

Актьорът от „Шоуто на Слави” сам се е похвалил пред колеги, че е направил решителна крачка в тази посока и се надява скоро да се сдобие с детенце, което да изпълва дните му с радост, пише в. „Ретро“, цитира pik.bg.

Талантливият комик, който разсмива цяла България със скечовете си, от години изпитва болка от факта, че няма наследници и няколко пъти бе готов да се раздели със съпругата си Станислава заради това, но в крайна сметка любовта му към нея надделя.

Блондинката и актьорът са съпрузи от цели 11 години, но въпреки това тя отказва да жертва кариерата си и да роди бебе, въпреки че това е единствената мечта на мъжа й. Краси все пак не се отказал от нея и най-сетне е намерил изход от ситуацията – да си осиновят детенце, така че хем да е доволна жена му, хем да си имат наследник.

Условието на Станислава било детето да е поне на годинка, така че да може да ходи на детска ясла и да не се налага тя да спира работа, за да го гледа.

„И Краси е съгласен на този вариант, защото ангажиментите с бебе са по-сериозни, а никой от тях няма представа как се гледа новородено. Искат момченце, което вече е проходило, за да се чувстват по-уверени в отглеждането му”, обясняват колегите на Радков и издават, че за да изпълни мечтата си, той разчитал на помощ от страна на Любо Нейков.

Въпреки, че работят в конкурентни фирми и Нейков е недолюбван от Слави Трифонов, той и Радков, както и останалите актьори от предаването на Дългия не са развалили приятелството си през годините. Dаже напротив – подкрепяли се в трудни моменти, какъвто за Любо бил периодът след смъртта на брат му в края на миналата година. Tогава Краси бил плътно до него и именно по това време се зародила идеята той да стане татко чрез осиновяване.

Шефът на „Комиците” е голям благотворител и от години се грижи за сирачета, макар да не парадира с тази си дейност. Той е поел ангажимент към девет дечица от дом за сираци в столицата и те са изцяло на негова издръжка от 2 години насам. Актьорът купува освен храната им и всички останали необходими за ежедневието им продукти.

„Пази в тайна благотворителността си и има слава на стиснат човек, но всъщност е душа и на никого не е отказал помощ. А за тези дечица е единствената светлина и се старае да получават всичко досущ като собственото му дете”, разкриват колеги на актьора, който покрай дейността си се сетил, че може да помогне на Краси Радков и жена му да станат родители, без да се налага тя да ражда. Актьорът на Слави и жена му Станислава посрещнали с радост идеята. След като подадат документи двамата обаче трябва да чакат минимум 6 месеца, докато бъдат проверени от социалните и получат одобрение да станат осиновители. „Невероятно е, че Краси най-после намери изход от проблема си.

Той е от малцината в шоуто, които могат да се похвалят със стабилен семеен живот и грееше от радост миналата година, когато със Стаси отпразнуваха десет години от сватбата си. Липсата на детенце обаче не е спряла да му тежи, а в същото време се старае да не притиска Стаси и да избягва скандалите по темата”, разкриват още близките на Радков.

Голямата мъка на вечно ухиления актьор дори успявала да помрачи чувствата му към блондинката, особено след като прехвърлил 40-те и осъзнал, че не му остава време за губене. Той вече дори нямал претенции относно пола на бъдещото си дете, което преди години държеше да бъде момиче, защото искал да я кръсти Ния на името на любимата му героиня от романа „Железният светилник“.