Скандал в Нова тв: Ники Дойнов бесен на Ани Салич за ниските рейтинги

1
Добави коментар
mignews
mignews

Новите колеги Ани Салич и Ники Дойнов се изпокараха само месец след като започнаха съвместната си работа в централната новинарска емисия. Топ журналистът на Нова тв е бесен заради ниските рейтинги, които получава дуетът му с бившата звезда на bTV и е убеден, че именно тя е виновна за драстично намаляващата им гледаемост. Дойнов въобще не харесвал начина на водене на Ани, а след като видял и резултатите вече бил категоричен, че тя го дърпа надолу.

„Ники и Даниела Тренчева почти бяха настигнали Юксел в пряка конкуренция и отчитаха често и по-високи рейтинги. Сега с Ани не е така и тя не успява да се сработи добре с него, постоянно прави грешки и лапсуси, а често губи и синхрона при четенето и взима неговите реплики, което обърква цялата емисия. Освен това е прекалено драматична и не стои добре до него, защото е сериозен”, обясняват колеги на Дойнов.

Последният гаф от снощи вечерта съвсем вбесил журналиста и още по време на емисия зрителите чуха как той крещи зад кадър след като тонрежисьорите се насметоха и не изключиха микрофона му, докато тече репортаж в ефир. Още на старта Ани и Ники имаха проблемите със звука и вместо думите им зрителите чуваха само пращене, което продължи чак до първата пауза, в която бе пуснат запис.

„Какво правите, бе! Луди ли сте?!”, чу се в този миг гласът на Дойнов. Минута по-късно проблемът беше решен, но след края на емисията е последвал чутовен скандал. Оказало се, че вина за техническия гаф имат и водещите, но отново Салич отнесла гнева на колегата си, тъй като тя закъснявала за ефир и го изнервила преди старта на новите, заради което станала грешката.

„Скандалите са непрекъснати и зверски и ръководството вече е в паника, че двамата няма да се разберат и може да се стигне до по-крайни решения”, обясняват от екипа на Нова тв.