Черно парти за шампиони с Young BB Young и звездите на Dancing Stars избухна в клуб Маскара

3
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

Черно парти за шампиони с Young BB Young и звездите на Dancing Stars избухна в клуб Маскара

Сани Жекова, Антон Касабов, Дарин Ангелов, завърналият се от Бали Андрей Едрев и куп музикални звезди се включиха в купона на Vanity Black

Четвъртък вечер отново бе запазена от хип-хоп феновете за най-горещото черно парти в София – Vanity Black в клуб Маскара. Изминалата нощ за пореден път не изневери на себе си и бе повече от гореща, изпълнена с блясък и звездни гости. Шампионите по танци в Dancing Stars Сани Жекова, Антон Касабов, Дарин Ангелов и някои от професионалните танцьори бяха сред най-шумните купонджии на вечерта. За уникалното парти настроение се погрижиха DJ Stancho, хоста на вечерта DEE и неустомите Vanity Girls. Яките хип-хоп парчета, миксирани от легендата зад пулта, сериозно подгряха купонджиите за появата на специалните гости на Vanity Black – хитовите рапъри Young BB Young.

Свежите хип-хоп агенти зарадваха феновете на БГ рапа с някои от най-култовите си парчета. За гостите в клуб Маскара звучаха на живо „Featuring с Криско“, „BMW“ и скандалната „Вън ти мастийо долна толкова селска“. Голямата изненада за всички бе появата на бургаския рапър Каската, който се присъедини към момчетата на сцената с култовия си хит „Ставай и се махай“.

След участието си, Стефан и Владо от Young BB Young разкриха, че работят по няколко нови, ударни парчета, които ще реализират през летните месеци, а първото от тях ще се появи в ефира през май. Хитмейкърите избухнаха на сцената с пълна сила и неподражаем стил, а за да ги чуят на живо бяха дошли поп певицата Аксиния, Кристо, Монти от Ice Cream, Маги Алексиева – Мей, както и наскоро завърналият се от Бали Андрей Едрев със своята приятелка Гергана Сапунджиева.

 

Виж всички снимки от партито ТУК.