horsemen: Да срещнеш ротвайлер в тясна улица

23
Добави коментар

Секс символът от поп сцената Орлин Павлов имал неприятен инцидент с ротвайлер. Кучето го подгонило и тъкмо да заръфа, стопанинът се намесил успешно. Орлин Павлов бил много благодарен.

За какво бе, човек? Че те е спасил от собствената си безотговорност ли? Трябваше да извикаш най-близкия полицай, да му наложат глоба, а най-добре за капак да му вземат кучето, защото такива нямат право да отглеждат кръвожадни домашни любимци.

Без верига, без намордник и на всичкото отгоре нападa човек? Още какво трябваше да се случи, за да накажат поредния неандерталец с куче?

Щом е нападнат гражданин, значи нещо не е било наред, т.е. със сигурност има виновник. Следователно симбиозата стопанин-любимец трябва да бъде прекратена на секундата.

Защо не слагат намордник, след като са задължени по закон и дори най-малките кучета имат зъби, т.е. способност да хапят? Сигурно не искат да мъчат горкото животинче и ще излязат с безумното “А на теб ще ти хареса ли да носиш намордник?” Да, ама човекът не е животно и не хапе по инстинкт. Tогава вероятно биха изтърсили “Tо не е виновно, че живее в града”. Окей, тогава нека стопанинът да подаде своята ръка за ръфане. Аз не съм донесъл куче, нито отглеждам такова и не съм длъжен да се съобразявам с който и да било помияр.

Разбирате ли колко е абсурдно? Cобственикът на куче иска случайни минувачи да се грижат за удобствата и нуждите на любимеца му, пък ако трябва и с цената на отхапан/нахапан крак или ръка! От какъв зор бе, олигофрен? Защо не му подадеш твой крайник, нали е твое куче?

Как ще оправим държавата, след като всеки малоумен тъпанар смята, че има право да товари непознати хора на улицата със своите болежки? Hе само своите, а и на домашния му любимец.

Нахапаната от питбули жена почина в болницатаСтрашно е, когато лъжата мине всякакви граници