Малки тайни за дрехи без петна от шеф-готвач Иван Манчев

1
Добави коментар
ZelenaQbulka
ZelenaQbulka

Петък, 11 Април 2014г. 14:44ч.

Ежедневните срещи на всеки един човек с петната по дрехите са неминуеми. Със сигурност се случва поне няколко пъти в годината да се изцапаме с храна, шоколад, вино или пък да се полеем с кафе. Главен готвач Иван Манчев споделя своите малки тайни за безупречно чисти и добре поддържани дрехи.

„Аз държа на чистотата и на това, дрехите, които нося не само, докато съм на работа, но и в личния живт да са в безупречен вид, без нито едно петно. А този резултат се постига  единствено с качествен препарат за пране, на който може да разчитаме напълно. Затова харесвам новия Ariel 3в1 PODS, защото винаги получавам блестящи резултати“,  казва Иван Манчев. Трябва да признаем, че Ariel 3в1 PODS притежават най-концентрираната почистваща сила на Ariel до момента. Благодарение на патентования дизайн с няколко отделения и на уникалната формула, която комбинира сила и резултат в капсула, те предоставят нов подход за лесно почистване на дрехите и се справят с повече от 900 предизвикателства при прането: почистване, освежаване и премахване на петна.   

5 стъпки за по-интелигентно пране: 1. Разделете мръсните дрехи според цветовете – бели, светли и тъмни, отделете деликатните тъкани, за да избегнете евентуално оцветяване. 2. Третирайте петната възможно най-бързо – накиснете в студена вода преди причинителят на петното да има време да проникне в тъканта. 3. Дозирайте правилно – не забравяйте да прецените: а) колко килограма тежи прането, б)колко мръсно е всъщност и  в) в район с по-твърда или по-мека вода живеете. 4. Добавете към прането омекотител, който ще накара дрехите ви да ухаят приятно и да изглеждат още по-свежи. (трябва да призная, че с капсулите те почти нямат нужда от омекотител, защото наистина ухаят прекрасно! След изпиране, цялата тераса и стаята са с дъх на цветя) 5. Помогнете на любимите си дрехи да изглеждат страхотно за по-дълго. Използвайте подходящ цикъл за пране и температура, съобразени с инструкциите, написани на етиката на всяка една дреха. Назад