Как да направим първия си онлайн магазин?

1
Добави коментар
ivanov3221
ivanov3221

За всеки ще е интересно да разбере как да стартира един интернет магазин, какви са печелившите подходи и как най-бързо и лесно да изкара пари. Това са важни стъпки, които ако всеки предприемчив човек следва няма как да не успее и да не се докаже в интернет пространството като лидер.

Първото, което трябва да направите е да измислите подходящо име за онлайн магазина ви – запомнящо се, привличащо вниманието, а след това да проверите дали домейнът е свободен. На следващо място поставяме изработката и дизайнът. Днес можете да откриете наистина голямо разнообразие, като на първо място трябва да се съобразите с парите, които можете да отделите за целта. Има и безплатни варианти – сами да си изработите визията и целостта на сайта, но това не дава никаква гаранция за уникалност. Един от добрите начини е готово решение за интернет търговия с radius.bg, което е евтино и можете да го направите по ваш вкус.

 

Другото важно за което трябва да помислите е снабдяването и складирането на предлаганите от вас стоки. Преди да започнете с бизнеса реално трябва да сте се договорили с производител или дистрибутор за начина на плащане – предплащане, консигнация или по друг начин. Тук не трябва да забравяме и налично място за складиране и как стоката ще бъде транспортирана.

За някои е дребна подробност, но в реалност е доста важно да помислите за опаковките в които ще продавате продуктите си, защото не си мислете че опаковката не прави впечатление. Хората наистина държат всичко да им е стилно и изискано.

Тук идва моментът и с начинът на плащане. Той трябва да е удобен и сигурен и е най-добре да предложите на клиентите си поне три начина на плащане, за да не се откажат от желаната покупка.

Куриерите също са от голямо значение, защото повечето онлайн търговци пращат пратката по пощата, но вие можете да предложите поне още два варианта.