Булчинска рокля според зодията – Част IV

16
Добави коментар
AtelierIvoire
AtelierIvoire

 Скорпион (23 Октомври – 21 Ноември)

Индивидуалност: Скорпионите се отличават с неповторима сексуалност и притежание на мистична енергия. По-голямата част от тях за загадъчни, самоуверени и властни. Твърде емоционални, тези представители на зодиака често са крайни в преценките си, но решителни в избора си.

Личен стил:  Скорпионите са страстни и пламенни, често есктравагантни. Залагат на уникалността на стила си като често в облеклото им присъстват крещящи мотиви, животински принтове и ярки, неонови цветове.

Вашата булчинска рокля според зодията: При избора си на булчинска рокля, дамите, преставителки на зодия скорпион ще останат верни на желанието си да привличат погледите на околните с подчертаната си сексуалност. Дръзки и екстравагантни, Скорпионите биха заложили на силно прилепнал към фигурата силует булчинска рокля с дълбоко изрязано деколте или подчертан гол гръб. Прозрачна, но елегантна дантела би била загадъчно допълнение към неповторимата визия на дамите скорпион.

Нашите предложения за дамите представител на зодия Скорпион: Париж и Алесандрия

Стрелец (22 Ноември – 21 Декември)

Индивидуалност: Стрелците са изключително амбициозни и целеустремени. Те са решителни, дръзки и не се страхуват да поемат риск. Този огнен знак е знакът на крайностите, а умереността далеч не е сред чертите в характера на един стрелец.

Личен стил: Стрелецът винаги залага на елегантността при избора си на облекло. Неподправен шик, изкусно съчетани детайли и задължително естествени материи присъстват в гардероба на всеки стрелец. Дамите залагат както на женствени рокли в изчистени силуети, така и на дръзки панталони, подчертаващи смелото им присъствие.

Вашата булчинска рокля според зодията: Дамите стрелец, със сигурност биха искали да приковат всички погледи на сватбения си ден. Те биха заложили на модел булчинска рокля, част от колекцията на някой именит дизайнер. Много дантела, дискретни мъниста, оригинална кройка и впечатляващи бижута биха били прекрасен избор за сватбената визия на дамите Стрелци.

Нашите предложения за дамите представител на зодия Стрелец: Кан и Рошел

Козирог ( 23 Декември – 20 Януари)

Индивидуалност: Жената Козирог е най-подходящият претендент за титлата Мис Независимост. Тя вярва, че може да постигне всичко сама и за нея няма невъзможни неща. Борбени, амбициозни и отговорни, Козирозите са прекрасни бизнес партнори и отлични родители.

Личен стил: Козирозите са класици в избора на облекло. Залагат на елегантни модели в изчистени кройки, лишени от излишни детайли. В ежедневието си предпочитат спортно елегантни дрехи, но налага ли се да направят избор на официален тоалет, със сигурност ще проявят изтънчения си вкус.

Вашата булчинска рокля според зодията: Подходящи за дамите Козирози са булчински рокли от натурални материи като коприна и сатен. Елегантни акценти от ръчно апликирана дантела или ненатрапчиви бродерии биха били красиво допълнение към булчинската рокля на представителките на този зодиакален знак. Силует принцеса, дълъг шлейф и поне 3 метров воал биха допълнили елегантната визия на Козирозите през техния сватбен ден.

Нашите предложения за дамите представител на зодия Козирог: Лил и Марсилия

Булчинска рокля според зодията – Част I

Булчинска рокля според зодията – Част II

Булчинска рокля според зодията – Част III