Детски ученически бюра и детски столове за обзавеждане на детска стая

1
Добави коментар
moll.bg
moll.bg

Детски ученически бюра и детски столове за обзавеждане на детска стая

Как да обзаведем детската стая? Какво бюро и стол да купим?

Изборът на детски мебели и обзавеждането на детската и юношеската стая е истинско предизвикателство за всеки родител. Мебелите трябва хем да бъдат обезопасени и надеждни, хем да бъдат екологични и ергономични, хем да се ползват дълго време, хем да не заемат много място.

          

Правилната организация на пространството около децата и избирането на качествено обзавеждане за детската или юношеска стая, съобразено с изискванията за екология, безопасност, ергономия и надеждност е инвестиция в успеха и здравословното развитие на децата ни.  

Осигуряването на работен кът за четене, рисуване, оцветяване, рязане, лепене, писане и т.н. е важно за изграждане на полезни навици и спомага за подредеността в детската стая, която винаги не стига за всичко.

Много деца използват кухненската (или холната) маса или пода за домашните си. Когато учениците използват некомфортни за тях „работни места“ се натоварват неправилно не само гърба и очите, но се нарушава тяхната концентрация и те бързо губят интерес и ентусиазъм. 

Затова когато избирате детско бюро, стол и осветление за Вашия ученик, бъдете внимателни и се погрижете те да са ергономични. Важно е мебелите в детската стая да се адаптират към децата, а не обратното.

Според изследванията на Националния център по обществено здраве и анализи, близо 60% от българчетата имат гръбначни изкривявания предизвикани от неправилна стойка при учене в ранна ученическа възраст.

Правилното седене има няколко основни правила, и за да са изпълнени тези правила, към детското бюро и детския стол има определени изисквания. Само ергономичните мебели осигуряват правилна стойка.

Всяка учебна дейност е специфична и за нея има подходяща работна среда. Регулирането на наклона на плота на ергономичните детски бюра moll осигурява правилна поза за всяка от дейностите при учене и игра.

Бюрата и столовете трябва да се регулират на височина, за да осигуряват правилна ергономична стойка на децата от 1-ви до 12-ти клас (ръст от 109 до 200 см) през този важен период на израстване и развитие. 

За да постигнат децата правилна ергономична позиция при работа, бюрото и стола трябва да им „паснат“ като ръкавица. Важно е мебелите да се адаптират към техните ръст и пропорции, а не обратното.

Ергономичните мебели moll за обзавеждане на детска и юношеска стая предлагат функционалност и отговарят на изискванията за правилно седене и работа на бюро при децата. Бюрата и столовете moll могат да „растат“ заедно с детето и да му осигуряват правилната ергономична позиция на тялото. С тези мебели децата се чувстват добре от основното училище до завършване на образованието си.

Детските мебели moll за обзавеждане на детска стая от moll.bg, са проектирани и произведени в Германия. Те са с до 10 години гаранция и имат много защитени в Германия сертификати за Ергономичност, Екология, Безопасност, Качество, Превенция на гръбначните изкривявания в училище.

          

Възможността за надграждане с различни аксесоари, като настолни лампи, щадящи очите, различни видове контейнери, надстройки и допълнителни модули към бюрото, Ви осигуряват възможност за обзавеждане на Вашата уникална детска стая, съобразена с променящите се нужди и желания на детето Ви. 

Различните модели и многото цветни акценти осигуряват голяма вариативност и опции за родителите и дизайнерите при обзавеждане на детската стая. 

Те позволяват индивидуално решения за детска стая както за момичета, така и за момчета, както и детска стая за две деца. Подходящи както за малки деца, така и за юноши и тийнейджъри, както за ученици, така и за студенти.

Мебелите moll за детска (ученическа) стая отговарят на повечето нужди за обзавеждането на детската стая и са сигурна инвестиция, която се отплаща с времето. Те са не само удобни за децата и учениците, но и покриват изискванията за Екологичност, Безопасност, Ергономия, и може да се ползват дълго време – през целия период на учение на децата.

   

 

Заповядайте при нас! Посетете шоурума на фирмата или сайта www.moll.bg за да разгледате различните видове детски ученически бюра и столове. Вижте различните цветове и варианти, предлагащи възможност за различно дизайнерско решение при обзавеждане на детската стая. При предварително обаждане и съгласуване изложбената зала може да бъде отворена след работно време, както и в Събота и Неделя.