Машина за челно и електродифузно заваряване в едно

1
Добави коментар
InterExpoCenter
InterExpoCenter

На предстоящото 8-мо издание на ВОДА СОФИЯ, Келмапласт-България ЕООД ще представи Hürner Weld Control EF – истинска революция в заваръчните технологии.Това е първата машина в света, която съчетава в един блок за управление възможност, както за челно, така и за електродифузно заваряване на полиетиленови тръби и фитинги.  Уникалната „две в едно” заваръчна технология на машината, покрива изцяло нуждите на строителния обект, а превключването от един режим към друг става бързо и лесно. Захранването на машината се осъществява посредством един единствен кабел, а теглото на управляващия блок е само 29.5 кг. Машината заварява до диаметър ф355 и има вградена памет от 10000 бр. протоколи с възможност за изтегляне чрез USB интерфейс в PDF формат.
Изцяло обновената система „Hürner click” дава възможност за по-бързо и лесно монтиране на редуктивните челюсти на шасито, без използването на допълнителни крепителни болтове, които отнемат време за затягане.

На своя щанд в Интер Експо Център – София, компанията ще демонстрира и Gerodur MPM – производител на тръби от ново поколение с вградени проводници за детекция. Нов вид тръби за безизкопно полагане  с търговска марка GEROfit®, трислойни, в съответствие с PAS1075 тип 3, два слоя от материал PE100RC,  с допълнителен защитен слой от полипропилен и разположени между основната тръба и защитния слой два интегрирани електрически проводника с цел лесна детекция. 

Присъединете се към ВОДА СОФИЯ във Facebook