Сериал за живота на Алла Пугачова тръгва по руската телевизия

2
Добави коментар
vestitel
vestitel

Сериал за живота на Алла Пугачова тръгва по руската телевизия

Премиерата е на рождения ден на примата

Алла Пугачова през 2007г, снимка Уикипедия

„Кураж“ е новият руски сериал, който тръгва от 15 април по руската телевизия. Премиерата неслучайно съвпада с рождения ден на голямата руска певица Алла Пугачова, която навършва 65 години. „Кураж“ е сериал на режисьора  Александър Стефанович, бивш съпруг на Алла в периода от 1977 до 1981-ва. Макар героинята на сериала да се казва Гала, Стефанович потвърждава, че първообраз е самата Алла Пугачова. 69-годишният режисьор не е виждал бившата си съпруга близо три десетилетия, но животът му с нея е оставил ярък отпечатък в съзнанието му. Стефанович също е част от сериала не само като режисьор, но и като актьор. Сериалът се счита за най-високобюджетния в историята на руското кино и дава заявка да удари рекордите по гледаемост.

Самата Алла Пугачова има изяви като актриса в далечната 1978 г. Ролята й в „Жената, която пее“ е до голяма степен автобиографична и носи на певицата престижната награда  „Актриса на годината“ в анкетата на сп. „Советский екран“. 

На 65 Алла Пугачова продължава да бъде в центъра на прожекторите, както с изкуството, което твори, така и с личния си живот. Звездата, заедно със съпруга й Максим Галкин, през миналата 2013 година стана майка на близначета, износени и родени от сурогатна майка. Новината предизвика полюсни вълнения в обществото, но това не притеснява примата. Алла има и три внучета от първата си дъщеря, като 23 годишният Никита Пресняков е участник в руската версия на популярното тв шоу „Като две капки вода“. 

Пугачова, освен като певица, се изявява и като композитор, но под мъжки псевдоним. С Борис Горбонос са подписани нейните композиции и изборът на мъжка самоличност не е случаен – по този начин звездата иска да избегне предубедеността към жените-творци.

♦ Материалът е изпратен по инициативата Стани Четен Автор

Създадена на 15.04.2014 г.