Съвети за красота от моделите видяна 3449 коментари 1

2
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Ако на прага на най-топлите дни в годината се чудите с какво да разнообразите козметичния си живот, почерпете малко идеи от един от най-търсените модели в света в момента.

След като работата им го изисква, те не правят компромиси с външния си вид. Освен на хранителен режим и много спорт в полза на перфектните си фигури, те залагат и на постоянство в грижата за кожата и косата си.

И така, ето кои са малките им трикчета за „красота на всяка цена“:

Миранда Кер

Не е тайна за никого, че Миранда от години е почитател и едновременно с това създател на органична козметика. Нейният режим задължително включва подхранване и хидртиране с шипково масло преди лягане, освежаване с цитрусов спрей за лице и редовно глезене на кожата с хидратираща маска.

Аризона Мюз

Аризона е едно от най-търсените модни лица в момента, след като влезе в класацията за 50-те най-добри модела под номер 12, засне множество рекламни фотосесии за гианти като Louis Vuitton и Saint Lauren, а модните списания не спират да я наемат за фотосесии. Нейната тайна за блестяща кожа е кокосовото масло – „Една приятелка, също модел, ме посъветва да използвам кокосовото масло като дегримьор, защото освен, че почиства добре, е много полезно за кожата“.

Кандис Суонпол

Разкошната Кандис, която се оказва един от най-успешните Ангели на Victoria’s Secret, неведнъж е споделяла, че има ужасно чувствителна кожа. Множеството използван грим по време на фотосесии и ревюта, постоянното пътуване в самолет и излагане на слънце винаги са застрашавали кожата ѝ от възпаления. Но с помощта на своята дерматоложка Кандис е изградила ритуал за съвършена грижа за кожата – „използвам деликатен гел за почистване със зелен чай и отделно нанасям масло от чаено дърво. Обичам да се мажа с кокосово масло по тялото“.

Жаклин Яблонски

Лицето на множество популярни брандове като Burberry, H&M, Givenchy и Calvin Klein смята, че една жена никога не трябва да се страхува да смесва продукти. Така например, преди лягане тя капва по една-две капки шипково или бадемово масло в нощния си крем, за да обогати още повече състава и действието му.