Как да разберем, че ни е направена магия?

1
Добави коментар
vita
vita

Дали ни е направена магия? Ето какво казва „Скенера“ -Джуна Давиташвили  по въпроса за магиите. Тя изброява списък с няколко основни признака, според които може да се счита, че ни е направена магия. Евгения Ювашева Давиташвили, наричана в последствие Джуна,

е родена на 22 юли 1949 г. в село Уремия и от малка е определяна от роднините си като „странна птица“. Още от дете Джуна е можела да лекува хората само като ги докосне с ръка. 

По-късно тя се изявява и в други магически практики и най-важното вижда човешкото тяло като скенер.

Света отдавна е признал нейните феноменални способности, а Русия е инвестирала 1 милион долара за развитие на дейността ѝ.

Според феномена Джуна съществуват няколко неоспорими симптоми, които могат да сигнализират на обикновените хора, че им е направена магия.

1. Ако през нощта детето скърца със зъби, но няма глисти. 2. Ако очите ви конвулсивно „бягат” ( въртят се) обратно на часовата стрелка. 3. Ако на човек едната зеница е по-голяма от другата. 4. Ако жената има на лицето си пигментни ( кафяви) петна, а медицинските изследвания са в рамките на нормата. 5. Ако на човек отдясно му се е появило 13- то (дяволско) ребро( хрущял). 6. Ако неизвестна сила ви откъсва от земята и ви вдига във въздуха в къщи или на улицата. 7. Ако на здрава жена без причина временно й спира цикъла или е много слаб. 8. Ако жена не може да забременее, като от медицинска гледна точка би трябвало всичко да е наред. 9. Ако ви е страх от хора или затворено пространство. 10.Ако при започване на молитви ви се доспива и започвате да се прозявате. 11.Ако за кратко време вехнете и слабеете видимо без определена причина. 12.Ако в църквата ви прилошее или започнете неконтролируемо да викате. 13.Ако кръстчето, което си слагате на врата, се къса от верижката, отблъсква се от тялото ви или го губите след време. 14.Ако нечисти сили ви измъчват през нощта. 15.Ако не можете да се гледате в огледалото и не можете да понесете погледа си. 16.Ако вие самите смятате, че са ви омагьосали или урочасали. 17.Ако се топите не с дни, а с часове и лекарите ви поставят диагноза, лекуват ви, но няма подобрение. 18.Ако изпитвате панически страх от мириса на лавандула или ви прилошава от него.

Магиите могат да се правят чрез словесно заклинание и употребата на различни предмети като малки кукли, игли, сапуни, косми, пръст от наскоро направен гроб и имат за цел да объркат съдбовния път на даден човек. Феномена Джуна разказва, че най-често се правят любовни магии, но не липсват и такива, провокирани от завист, като богат човек да обеднее или красив да погрознее. Когато човек установи, че му е направена магия, той трябва веднага да я развали, за да отстрани чуждата намеса в своята съдба. Внимавайте кой ви прави подаръци и кой влиза в къщата ви. Нека домът бъде неприкосновено място дори за близки роднини, а срещите правете навън, на ресторант, кафене, но е у вас, където лесно може да се нанесе поражение върху енергийния баланс на вашия дом, а от там и на тялото и душата ви. Джуна предупреди, че хората, които правят магии, винаги биват наказани, ако не директно, то чрез техните деца и внуци. Докато обаче те бъдат наказани, ще страдат хората, за които са предназначение тези ритуали, ето защо всеки трябва поне веднъж в годината да прави освещаване на домът си.

< Предишна

Следваща >