Рекламата, която ще ви накара да се замислите за… вас самите! (ВИДЕО)

1
Добави коментар
sedrik
sedrik

Обичаме рекламите, но не тези, които са натрапчиви и направени без умисъл, не тези, които са с агресивни търговски послания, а тези, които по един деликатен начин ни загатват нещата. Харесваме тези рекламни клипчета, които след като ги изгледаме търсим сами смисъла и го намираме. В световен мащаб има редица реклами, които чрез страхотни клипове акцентират върху социални послания. И някак си въпреки комерсиалната им цел те не ни дразнят, а напротив!

В живота добротата често е отличена с неща, които не могат да се купят с пари – усмивка, която казва „благодаря“, топла прегръдка, поглед, изпълнен с безгранично щастие, ново приятелство. Всичко това е около нас, но какво се случва, когато хората са забравили какво е ценното в живота? В такъв бездушен свят, всеки жест се мисли като лудост, като странност, която остава неразбрана, а понякога и порицавана…

Вижте рекламата на застрахователна компания „Thai Life“, в която млад алтруист ежедневно прави малки добри дела, а в замяна получава емоции и един красив свят. За два дни рекламата стопли хиляди сърца и има над 1,4 милиона прегледа в YouTube.

Насладете се на удивителната реклама, която ще ви накара да се замисли за много неща от ежедневието: