Вива 4, гр. Варна | Градски обекти | Недвижими имоти Планекс – продажба на луксозни апартаменти, магазини, офиси, ваканционни…

17
Добави коментар
dimoavenue
dimoavenue

Архитектурата на комплекс „Вива 4” е модерна и съчетава функционалност и комфорт. Сградата е 6-етажна с 3 отделни входа. Проектирани са 121 бр. апартаменти и ателиета от 47 до 223 кв.м. В зависимост от квадратурата те разполагат с входно антре, дневна зона с кухненски бокс и трапезария, 1, 2 или 3 спални, санитарни помещения, килер, перално, тераси. Апартаментите се издават по БДС. Предвидени са изводи за кабелна телевизия и Интернет, както и MultiSplitклиматична система. За живущите в комплекса са осигурени 98 паркоместа в подземен паркинг.

Бъдещите обитатели на комплекс „Вива 4” ще имат на разположение супермаркет, фризьорски и козметичен салон, рекреационен център с фитнес, сауна, парна баня и масаж. За улеснение на младите майки към кафе-сладкарницата е предвидена и специална детска площадка. Като част от комплекса е изграден модерен търговски център с магазини, заведения за хранене и кафе-бар.

В Комплекс „Вива 4” е изградена система за контрол на достъпа и видеонаблюдение; осигурена е денонощна охрана, постоянен сграден мениджмънт и поддръжка.

Комплекс „Вива” предлага апартаменти в отворен комплекс в кв. Левски  и е проект за цялостно решение на градската среда. Състои се от 4 сгради /Вива 1, Вива 2, Вива 3 и Вива 4/. Проектирани са общо около  70 хил. кв. м. апартаменти, търговски площи, офиси. Фирмата ще инвестира и в изграждането на нови улици с всички комуникации, паркова среда с водни ефекти, детски площадки и др. В завършен вид комплексът демонстрира актуалното и модерно отношение на инвеститора към средата, в която живеем, към нейното удобство и естетика.

Планекс предлага на клиентите си разнообразни услуги преди и след покупката на имот: юридическо обслужване, интериорен дизайн и довършителни работи, поддръжка и управление на имотите, отдаване под наем, почистване и охрана. Подробности можете да намерите в рубрика „Услуги“.
 

Планекс предлага на клиентите цялостно довършване на имота, проектиране на интериор и обзавеждане до ключ. Тук можете да видите снимки на обзавеждане, което фирмата е изпълнявала за свои клиенти.