Какво искат мъжете от проститутките

5
Добави коментар
BulFootball
BulFootball

Какво искат мъжете от проститутките

Nadpis.com

17/04/2014

Те разкриха най-честите мъжки копнежи.

Мъжете не могат да споделят всичките си сексуални желания със своите половинки, за това част от тях се обръщат към „професионалистки“.

Все още има доста жени, които не искат да го правят.

Според една от експертките по орална любов това е една от най-търсените „услуги“.

Кучешката поза е блян номер две.

Когато става въпрос за страстен и освободен секс, това е най-предпочитаната поза. Тя позволява на мъжете да се чувстват господари и да доминират.

Третото най-търсено сексуално изживяване е секс в тройка.

Ключът към успешната тройка е в това партньорът ви да бъде сигурен, че наистина нямате нищо напротив. Фантазиите на мъжете са различни, но една от най-ярките е секс с две жени.

След като сбъднат и тази еротична мечта, повечето мъже се връщат към стандартния секс и рядко искат да пробват тройка отново.

Използването на различни секс играчки е идеален начин да разбиете монотонността в сексуалния ви живот и да увеличите интензивността на удоволствието.

Другата „тема табу“ е аналния секс.

В порноиндустрията това се е превърнало в рутина, но бъдете сигурни, че мъжете със сигурност мечтаят за това, пише novinar.bg.

„Професионалистките“ споделят още, че често им се налага да играят роли по желание на клиента. Най-популярни са шеф и секретарка, учител и ученичка, полицайка и затворник и медицинска сестра и болен.

Коментари

коментара