Скандално! Заснеха Димитър Рачков на калъп с неизвестна блондинка! Коя е тя?!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Скандал около Димитър Рачков разбуни духовете в обществото!

По принцип Димитър Рачков е един от любимците на почти цяла България. Неговото уникално чувство за хумор и забавен характер му създадоха едни от най-верните фенове. От друга страна ,пък, той е известен и с търпимостта на вечно капризничещата Мария Игнатова. Явно ,обаче, му е писнало от капризите на русокоската и той ѝ е намерил заместничка.

Лицето на „Господарите” скандализира доброволно папараците като се появи в светските среди под ръка с нова блондинка. И това не е всичко. Дамата, с която се появи с Рачков под ръка изглеждаше привидно добре сложена дама, с добра визия и ОГРОМЕН БЮСТ. Очевидно Рачков също е нагазил в дълбоките и мътни води

Advertisement:

Advertisement:

на изневерите. За него преди доста време се заговори ,че има връзка с неизвестна ,поне за медиите, блондинка, но тогава слуховете бяха категорично отречени от Митака. Сега ,обаче, кумика няма как да отрече ,тъй като снимките говорят сами по себе си.

Самите папараци ,хванали на калъп Рачков и новата му възлюбена, разкриват как той и партньорката му първоначално не дали никакъв повод да се замислят ,че ще има нещо по-така.. Седнали кротко и мирно на закътано сепаренце и се отдали на задушевен ,привидно приятелски разговор. Какво са си говорили за сега не е ясно, но очевидно ще да е било нещо палаво и горещо, предвид това ,че малко след спокойните разговори дошли премрежените погледи, страстта в очите и

засиленият пулс. Очевидци разказват как докато Рачков и тайнствената му приятелка си говорили в един момент страстите се разгорещили, а самият водещ се опитал да уравновеси пулса на партньорката си със страстен масаж в сърдечната област, и по-скоро гърдите ѝ.

Като цяло почитателите на Димитър Рачков станаха много разочаровани , защото винаги са харесвали водещия на „Господари на ефира” именно заради верността си към капризничещата Игнатова и уникалният му характер, разбира се. Сега ,обаче, те останаха много разочаровани след като видяха как и Митака явно го е ударил „през къра”. Дали тази изневяра на Рачков е стигнала до Мария ,обаче, за сега не е ясно, но ако е вярно със сигурност ще стане чутовен скандал.