5 знака, че сте в перфектна връзка

2
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Ние, jenite, притежаваме уникалната способност да говорим за любов с часове. Когато става дума за намирането на онзи специален човек, който преобръща целия ни свят, действа универсалната мъдрост: „Няма как да не го познаеш, това просто се усеща.”

И въпреки че не оспорваме по никакъв начин тази теза, сигурни сме, че има дами, които се нуждаят от нещо, много по-конкретно от вътрешно чувство. Затова сме ви приготвили този кратък списък, благодарение на който ще разберете дали мъжът до вас е „единственият”.

1. Всеки знае идеално от какво се нуждае другият, за да бъде щастливНякои хора се чувстват обичани, когато партньорът им носи чаша кафе сутрин. Други пък се нуждаят от постоянни комплименти.

В крайна сметка, всеки човек има различни предпочитания, когато става дума за изразяване на привързаност. И точно в това се крие смисълът. Сексологът и експерт по връзки, д-р Тами Нелсън, казва: „Разбирате, че сте с правилния човек, когато двамата интуитивно „се усещате”. Вие сте готова да направите всичко, за да се почувства той щастлив, и обратното.”

2. Карате се, но го правите „продуктивно”Конфликтът е естествена част от всяка връзка, но начинът, по който се справяте с разногласията може да каже много за вашите взаимоотношения.

Ако водите спор с цел да се наложите, то със сигурност тази любов няма да се окаже дългосрочна. Важното е във всеки скандал да се запази уважението към другия, независимо дали си крещите или тихичко обсъждате проблема.

Thinkstock/Guliver

3. Има физическо привличане между васСексуалното привличане е жизнената сила, която поддържа пламъка на всяка връзка. Когато и двамата се чувствате желани и привлекателни, това несъмнено ще ви даде по-голямо чувство на сигурност.

4. Никога не забравяте, че сте различни личности с индивидуални виждания Всички сме чували, че „противоположностите се привличат”. Да, може и така да е, но това надали е най-добрият индикатор за вечна любов.

В една перфектна връзка партньорите трябва да са достатъчно различни, за да си бъдат интересни. В същото време, те трябва да имат сходни възприятия за важните неща в живота, като отглеждане на деца или семейни празници.

Thinkstock/Guliver

5. Приятелите и семейството одобряват вашия партньорТози фактор често е подценяван, но всъщност е наистина важен. Колкото и лудо влюбени да сте във вашата половинка, ако никой не одобрява връзката ви, най-вероятно нещо не е наред. Не забравяйте, че страничните наблюдатели имат по-обективен поглед!

Ако тази статия ви е харесала и искате да четете още подобни, станете част от Jenite.bg във фейсбук!