Славена Вътова забърса милионер

19
Добави коментар
BulFootball
BulFootball

Славена Вътова забърса милионер

Nadpis

18/04/2014

Въпросният мачо се казва Юлиан и е с миската от 2 месеца

Носителката на титлата „Мис България 2006″ Славена Вътова, която стана известна в публичното пространство с уменията си в леглото в порноклипче, забърса млад милионер. Въпросният мачо се казва Юлиан. Двамата са заедно от 2 месеца, а преди седмица младокът дори организира пищен рожден ден на изгората си, пише „Телеграф“.

В светските среди Юлиан е сочен за милионер с проспериращ бизнес. Младокът дълго време е живял в Америка, но преди няколко години се завръща у нас, където днес се ползва с етикета на желан от златотърсачите ерген. През леглото му са минали не една и две родни красавици, но нито една не докоснала сърцето му дълбоко.

Юлиан отдавна имал мераци към Славена. Разбрал за нея от изтеклото в мрежата порноклипче, на което моделката е с бившия си приятел боксьор, и веднага си казал, че иска да я има в обятията си. След като се разделил с бившата си приятелка, също моделка, в началото на годината, Юлиан започнал да ухажва Славена, която по това време била обвързана. Милионерът я обсипвал с подаръци, предложения и внимание, което поблазнило Вътова и тя решила да разкара гаджето си и да се отдаде на новата си тръпка.

 

 Lifestyle.bg

Коментари

коментара