Копие на баща си! Вижте порасналата дъщеря на Асен Блатечки!!!

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Наследничката на актьора Асен Блатечки, Катерина, дълго време странеше от публичното пространство, подобно на звездният си татко. Не, че тя не продължава да го прави, но по някаква причина, девойката е оставила голяма част от профила си, в социалната мрежа, общодостъпен. Дали случайно, дали не, но много от снимките на малката – пораснала Катя са достъпни за всички, онлайн потребители!

Няма как да не се забележи, че госпожица Блатечква доста е проснала. В публичното пространство има нейни

Advertisement:

снимки, от времето, когато тя е още малко дете. Поради тази причина, няма как не се изненадаме на разликата. Щерката на Блатечки, подобно на много други деца, на известни личности, учи в частно училище. За разлика от други звездни наследници, обаче, Катя изпъква с впечатляваща скромност!

Девойката е вече на 14 години, несъмнено се е разхубавила много и все повече и повече заприличва на баща си. За съжаление, общи снимки, на баща и дъщеря, в профила на Катя няма. Дали защото е обидена

на родителя си, понеже заряза нея и майка и, заради Диляна Попова или, просто, точно тези кадри не са общо достъпни, няма как да знаем. Факт е, обаче, че тийнеджърката приема доста философски цялата семейна драма, защото дни, след като скандала гръмна, госпожица Блатечка е споделила, в социалната мрежа, че с чувства страхотно. Преди години, когато беше още малка, Катя определяше баща си, за неин идол, дали и след предателството му, обаче, нещата ще останат по този начин, само времето ще покаже!