Подскачащите прелести на Скарлет Йохансон

1
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Талантите на Скарлет Йохансон отдавна са ни известни. Нейните пищни форми ни съблазняват от големия и малкия екран от години и тръпката от всеки нов филм с нейно участие ни кара да облизваме жадно устни. Съвсем наскоро в България бе и премиерата на един от последните филми на русокосата изкусителка, или е по-коректно да кажем „отмъстителка“, защото става въпрос за „Завръщането на първия отмъстител“, в който Скарлет, за пореден път, ни изкушаваше в амплоато на Черната вдовица.

В края на миналата година, манията ни по тази страстна мацка, взе връх и тогава ви представихме 5-те най-горещи разголени сцени с нейно участие. Сега, когато тръпнем в очакване на следващата ѝ роля, сме решили да се фокусираме върху един от най-впечатляващите детайли от визията на Скарлет, който е и отговорен за голяма част от нейната слава на секс бомба.

Става въпрос, естествено, за бюста на актрисата, който често подскача лъстиво в близък план, когато тя се появи на екран. В следните няколко GIF изображения ще успеете да се насладите на пълния блясък на подскачащите прелести на мацката, които сме изолирали и селектирали специално за вашето визуално наслаждение.