Никол Станкулова на тайна среща с тъмни очила

1
Добави коментар
tedy79
tedy79

Никол Станкулова на тайна среща с тъмни очила

Красавицата – синоптичка натиска тайнствен господин в кафене

Никол Станкулова е с тройна презастраховка против уроки. Синоптичката на Нова носи 3 червени конеца на ръцете и краката, надявайки се, че ще я пазят от зли очи и магии. Красавицата е убедена, че завистнички я облъчват с лоши енергии, за да не й върви в любовта.

Макар че през август ще навърши 26 години, Станкулова все още не е делила покрив с гадже. Тя не се престраши да се пренесе дори при най-дългогодишния си интимен приятел Ангел, а остана да живее с родителите си. Навремето всички мислеха, че със заможния младеж ще стигнат до венчило, но нищо подобно не се случи. Двамата се разделиха, преди да са предприели по-сериозна крачка в отношенията си и хубавицата хлътна по
друг перспективен кандидат-жених. Уви, бизнесменът Александър бързо-бързо разби сърцето й. Не е изключено обаче вина за краха на връзката им да е имала и самата Никол.

„Характерът й е толкова чепат и особен. А и тя още не иска да пусне полата на майка си. Твърде е привързана към родителите си и не прави нищо без тяхно знание. Трудно ще се намери мъж, който да я изтърпи повече от няколко месеца“, коментират колежки на синоптичката.

Дали прогнозата им ще се окаже вярна, предстои да разберем. Засега е ясно само, че Никол все още не се е отказала да търси любовта сред силния пол.
Тези дни папараци засякоха синеоката хубавица с непознат господин в центъра на София. Двамата първо се насладиха на компанията си в закътано заведение, а после и на друго още по-тайно място, до което външни лица нямаше как да проникнат.

За срещата с ухажора си Никол пристигна с тузарския си кабриолет Пежо.Тя спря возилото за 50 бона в забранена улица и тутакси събра погледите на околните минувачи. Някои пешеходци взеха да шушукат, че колата й е подарък от гадже, но грешаха. Автомобила Станкулова си купи с хонорара от „ВИП Брадър“.

След като паркира, синоптичката се отправи към кафене на улица „Сан Стефано“. В заведението се видя със своя приятелка, а след 10-минутна раздумка онази си тръгна. Никол остана сама, но не за дълго.

Мъжът, с когото имаше среща, пристигна дегизиран с тъмни очила. Когато той се настани на масата, тв звездата извади смартфона си и двамата започнаха да разглеждат снимки и клипчета на екрана. Поведението им бе толкова непринудено, че за всички стана ясно колко са си близки.

Щом разгледаха фотосите и видеата, Никол и приятелят й напуснаха заведението. Те се качиха на Пежото и отпрашиха в неизвестна посока, за да продължат срещата си във възможно най-интимна атмосфера.