Направи си сам: уникална закачалка » eMODNO у дома

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Няма дом без закачалки, затова днес ще фокусираме вниманието ви върху няколко нестандартни и изключително ефектни идеи, как сами може да сътворите този така необходим интериорен елемент.

За почитателите на модата закачалките в различните им разновидности са жизнено необходими, защото на тях се съхраняват всички скъпоценни находки, с които жилището ви (или личната ви стая) изобилстват. Красивите външни закачалки са част от интериорното пространство и на тях обикновено държим най-атрактивните си аксесоари.

Ако сте ценители на еко тенденциите в обзавеждането и обичате да творите, със сигурност ще ви допадне някоя от идеите, които селектирахме за вас. С повече въображение и нестандартни подръчни материали, лесно може да измайсторите закачалка.

Принципът е един и същ: трябва ви плоскост или дълъг предмет (дори клонка от дърво върши работа!), който да монтирате на стената. На него се прикрепят кукички или други материали, за които ще закачате вещите си. Невероятните цветни комбинации и нестандартните материали, които използвате като закачалки, ще придадат изключително артистичен вид на интериора в дома ви!

При тази идея, закачалките напомнят големи копчета от колоритен текстил.

А какво ще кажете за закачалка от отверки? Невероятно решение за смелите господа!

Още идеи за еко ценителите:

редактор: Делица Цонева