Външна антена за цифрова телевизия – Margon DVB-T MPEG4 CITY 5.5 – Активна външна антена с подсилен усилвател от Цифровизатори

9
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Външна антена за цифров ефирен приемник Margon DVB-T MPEG4 CITY 5.5

Антена за цифрова телевизия Margon CITY 5.5 е външна DVB-T MPEG4 антена с подсилен усилвател, подходяща за градски и извънградски райони, където сигналът е по-слаб и трябва повече сила при прихващането му. Корпусът е олекотен и издръжлив на външно влияние – тествано. Препоръчително отстояние от предавателите – до 50 км.

Активна външна антена с подсилен усилвател
Решение, базирано на качеството!
Подсилени филтри, насочени към още по- добро прихващане на слаб сигнал
Лесен монтаж, който не изисква достъп до покрива
Семпъл дизайн, който не привлича внимание;
Подходяща за прием в градски и извънградски райони с препоръчително отстояние до 50 км от предавателя
Произведена в Холандия
Гаранция 4 години

 

Вградения усилвател на антената и позволява прихващане на ефирната цифрова телевизия на места с по-слаб сигнал, което позволява безпроблемно гледане в отдалечените квартали, вилни зони и села, намиращи се далеч от предавателя на цифров сигнал. В антената Margon City 5.5 са вградени допълнителни подсилени филтри, които целят изолиране на слаб сигнал, което позволява по-голям обхват на антената в сравнение с повечето вътрешни антени.

Тази антена може да прихваща успешно както цифрова ефирна телевизия, така и аналогова. Справя се добре с прихващането на сигнал с висока резолюция (HD), предава го добре и без смущения. Антената за цифрова телевизия City 5.5 е напълно подходящ избор за приемник или телевизор. Тя е еднакво ефективна при захранването със сигнал на двете устройства като не изисква допълнителни кабели за захранване.

Тази външна антена за цифрова телевизия е с подсилен усилвател и е проектирана така, че да може да се захване на терасата или на външна стена. Тя не заема място и е подходяща за монтиране на тераси, балкони, стени, за разлика от конвенционалните външни антени. Може да бъде захваната за тръба. Захващащите елементи са съобразени с Вашите възможности и можете да монтирате антената по най-лесния и удобен за Вас начин, захващайки я за каквото пожелаете.

 

 

Поръчай Външна антена с усилвател – Margon CITY 5.5 – цена 55 лв.