Шок! Диляна Попова остава САМА и БРЕМЕННА! Блатечки се прибира гузен при Катя?!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Голяма мъка за Диляна Попова!

Бременната Диляна е на път да бъда зарязана сама и бременна от Асен Блатечки. Причината ,както изглежда, е събирането на Блатечки със  половинка му –Катя Горанова.

Оказа се ,че любовта между Попова и Блатечки далеч не е само розова, защото по всичко изглежда ,че Катя скоро няма да напусне окончателно живота на двамата влюбени. По всичко личи ,че манекенката и от скоро актриса хич не понася добре факта, че ще се наложи да дели времето на Асен с бившата му половинка Катя. Причината е дебютния съвместен проект между двамата

Advertisement:

Advertisement:

бивши. Както знаем , Блатечки и Горанова се изявяват като кинорежисьори на дебютния си филм „Люси” ,който се очаква да се появи в кината през есента. Точно тогава се очаква на бял свят да се появи и първородния син на Диляна от Блатечки.

Асен разкрива, че въпреки обтегнатите лични отношения между него и Катя , работата им е на първо място и за нея няма да направят компромиси. За да бъде успешен проекта им ,той и Горанова ще продължават да работят заедно, както и ,че ще промотират българската лента лично с бившата му половинка из цяла България.

Именно

това наведе на мисълта ,че като нищо Катя и Асен могат да се съберат отново и Блатечки да зареже сегашната си възлюбена с бебе в ръце. Близки на актьора разкриват, че той много тъжи за семейството си. Все пак има 14-годишна дъщеря от Катя , която просто обожава. Това ,обаче, не е пречка за Асен ,който сложи край на отношенията си с Катя, след като от известно време любовта му към нея просто е отшумяла и по абсолютна ирония на съдбата се влюбва в най-близката си приятелка- Диляна Попова. Дали ,обаче, манекенката и актриса ще остане самотна майка за сега не е ясно..