Шок! Венета Харизанова пред развод! Хванаха я на калъп с мъжа на Маги Желязкова!

13
Добави коментар
informiran365
informiran365

Името на Венета Харизанова от край време е замесвано в най-различни скандали. За много от тях красивата бивша водеща на ТВ7 обясняваше ,че са пълна измислица, но и голяма част от тях се оказаха съвсем истински.

Наскоро името на Харизанова бе замесено в поредния скандал ,свързан с бившият вече мъж на Маги Желязкова-Боби. Свидетели , които са видели със собствените си очи, твърдят ,че Харизанова до ден днешен се вижда по хотелите с бившия на Маги. На всичко отгоре очевидците се възмутили най-много от факта ,че Венета все още е омъжена ,а именно по Великденските празници е била забелязана на почивка в

Advertisement:

Advertisement:

коплекс „Езерото” край Костенец в компанията не на кой да е , а именно на Боби, докато мъжът и най-вероятно си седи у тях.

Разкрепостената двойка се опитала всячески да не привлича внимание, но това така и не се случило и те били забелязани почти веднага ,след като отседнали в комплекса. Хората, които лично са ги видели разказват ,че са били най-втрещени от факта ,че Харизанова и Боби, по-известен като Манекена ,изобщо не се срамуват от прелюбудеянието си и най-явно демонстрирали интимни ласки пред всички и според тях Маги Желязкова за това е предприела стъпки за развод с Манекена, защото и е

писнало от униженията,на които я подлагат заедно с Харизанова.

Всъщност българската Моника Белучи, както обича да се представя Венета в чужбина, няма от какво да се притеснява, защото не веднъж е споменавала ,че бракът и със съпруга и е пълен фарс и е само на хартия. Близки приятелки на манекенката разкриват ,че те дори не спят в една стая. Имали отворен брак и Харизанова изобщо не се притеснявала от това ,че мъжът и оправя и други красавици. Това ,от известна степен , си е напълно приемливо,предвид това, че българската Белучи обикаля по почивки с разни мъже и явно показва интимни отношения с тях пред всички.