Жега – Жоро Павето – Сериен изнасилвач – Една Брутална история на ужасите!

1
Добави коментар
maqo
maqo

Жега – Жоро Павето – Сериен изнасилвач – Една Брутална история на ужасите!

1,010

Публикувано на 27 април, 2014 от

sands

Жега – Жоро Павето – Сериен изнасилвач и кошмар за столичани и Брутална история от „селото на ужасите“ Изнасилванията рядко попадат в криминалните хроники, въпреки че всяко едно посегателство оставя дълбок отпечатък в съзнанието на всяка жертва. Историята в „Жега“ обаче е наистина шокираща. 26-годишният Йовко Моневски брутално изнасилва 30 години по-възрастната Ненка Рачева в плевенското село Садовец. Шокиращото в случая е, че това става пред погледа на мъжа, с когото тя живее на семейни начала – Иван Манев. По-късно става ясно, че синът на Ненка също е бил подложен на сексуално насилие от хора от Садовец.

Кое може да накара един мъж да преглътне гаврата с жената, която обича и с която живее – отговор потърсихме от доц. Владимир Велинов, един от най-изтъкнатите съдебни психиатри.

И още: Историята на Жоро Павето, сериен изнасилвач – кошмарът за столичани. Досега нито една телевизия не е заснела митичния насилник. Ние успяхме. Той е глухоням, заплашва всеки журналист, който се приближи. Завършил едва пети клас, почти неграмотен, Милчо Миланов, както е истинското му име, е арестуван случайно. Излиза от затвора след 13 години и 8 месеца. Връща се в родното си село Ракита. Оттогава избягва срещи с журналисти и живее в къща в гората. Ние обаче успяваме да го засечем в двора на негов приятел.

И в края на предаването – Пламен Симеонов-Пуйката заплаши „Жега“ със съд заради изявление на Красимир Гочев-Шмид.

Покажи още