Кой да вярва! Докторката на Челси Ева Карнейро обичала…

1
Добави коментар
mg9999
mg9999

Кой да вярва! Докторката на Челси Ева Карнейро обичала…

Кой да вярва! Докторката на Челси Ева Карнейро обичала… 5.00/5 (100.00%) 3 votes

Кой да вярва! Красивата докторка на Челси Ева Карнейро пазела в сърцето си място за Реал (М), но нямало да предаде „сините“ при финал в Шампионската лига

Кой да вярва! Красивата докторка на Челси Ева Карнейро обичала… Реал (М)! Няма шега, няма измама – прелестната Ева, по която въздишат мнозинството от футболисти и фенове, е запалена фенка на най-успешния испански клуб. Лекарката, която е родена в Гибралтар с баща испанец и майка британка, е луда по балета. Двузначно – хем харесва балета и го е упражнявала като дете, хем е луда и по „белия балет“.

Ева Карнейро обича Реал (М), но нямало да бъде за „белия балет“, ако на финала на Шампионската лига противник е нейният Челси

Футболната доктор Куин обаче е категорична, че ако Челси и Реал (М) трябва да си оспорват трофея в Шампионската лига, ще бъде професионалист и ще стиска палци „сините“ от Лондон да повторят подвига от 2012 г., когато биха на финала Байерн (М) с дузпи.

Иначе Ева Карнейро била спортна натура по природа, като хобито й е уиндсърфинга по австралийските брегове. За който почти нямала време. Полиглотката Ева също така била запалена по танците и владеела до съвършенство салсата и самбата.

По футбола се запалва през 1998 г., когато гледа мач между Мексико и Бразилия. В компанията е на „ацтеки“ и усеща от страстта на играта. Така Ева Карнейро започва работа с женските национали на Англия, а Челси си я харесва през 2009 г. До 2011 г. обаче работи с резервите. Иначе красивата докторка на Челси е имала опити да прави кариера на колоездач, ала травма я отказва и я насочва към спортната медицина.

А, и още нещо към любопитните факти – стажът й в спортната медицина кара в… Уест Хям – друг лондонски клуб от Премиър Лийг.

Засада.бг препоръчва и: