С боб прическа през пролетта » Красота

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Ако искате да освежите визията си, прическата е едно от най-добрите решения, защото промяната се забелязва на мига. Заложете на практичнен и стилен избор с една от най-популярните и обичани прически – боб, която отново е хит през тази пролет, а ние горещо ви я препоръчваме.

Въпреки че носи атрактивното название – боб, тази прическа практически представлява добре известното каре, оформено по различен начин и подчертаващо овала на лицето ви.

Тази прическа е станала фаворит на много дами, защото е изчистена, но атрактивна, а освен това носи комфорт, тъй като бързо се поддържа. Може да я срещнете в най-различни вариации – по-къса или по-дълга, с права или начупена коса, с рехав, плътен или разположен на една страна бретон и т.н.

Цветовата гама също зависи от предпочитанията ви. Платинено русo, медно, огнено червено, шоколад, черно, актуалното омбре или цветни кичури – просто заложете на вашия нюанс.

Съвременните вариации на боб, налагат много ефектно скосяване на косата отпред и интересна игра с дължината на кичурите, затова прическата лесно може да се изменя, когато ви омръзне и също така лесно се адаптира към всякакви типове овал на лицето.

Ако лицето ви е по-скоро дълго, е добре да се спрете на най-късата вариация на боб. Пострижка с меки линии се препоръчва за изваян контур на лицето. За кръглото лице е подходящ по-дълъг боб с малко обем отстрани.

Редактор: Делица Цонева