Диета с краставица сваля 5 килограма за седмица!

13
Добави коментар
mg9999
mg9999

Диета с краставица сваля 5 килограма за седмица!

Диета с краставица сваля 5 килограма за седмица! 5.00/5 (100.00%) 5 votes

Диета с краставица сваля средно 5 килограма за седмица и спомага за нормализирането на обмяната на веществата!

Диета с краставица може да Ви помогне да се отървете от 5 кг. за седмица, а допълнително и да нормализира обмяната на веществата. Този хранителен режим е лесен за спазване и лесен откъм набавяне на необходимите храни, които е хубаво да закупите предварително, пише www.dieti.info. След първите 2 дни вероятно ще сте по-лек(а) с килограм, а след седмица – с около 5 кг. Също така организмът се чисти от плаката, а това прави въпросната диета предпочитана в клиниките, целящи корекция на тегло и в редица салони за красота.

Краставицата спомага за редукция на теглото, защото съдържа предимно вода и съответно малко калории, а дава чувство на ситост

Тук е моментът да отбележим, че ако имате проблеми с бъбреците, диетата с краставици не е за Вас. За останалите – добре е да се консултирате със специалист. Също така не бива въпросното меню да се превръща в ежедневие, а след 7-дневния период трябва отново да се върнете към хранене, което включва набавянето на всички необходими за организма вещества.

В основата на краставичната диета стои сериозният прием на фибри и вода – както знаем тя е основна съставна част на този зеленчук – над 95%. Хапвайки 2 краставици на ден, човек хем се засища добре, хем приема необходимото количество вода. Zasada.bg Ви припомня, че е добре да пием дневно по поне бутилка от 1,5 л. минерална вода, но малко от нас поемат подобно количество вода. Фибрите пък нормализират работата на стомаха и чревния такт, възстановяват водно-солевия баланс, който е нарушен при надномреното тегло.

Менюто е формирано по начин, че на ден да се хапват по 1,5 – 2,5 кг. краставици, желателно е от 3 до 5-6 приема.

Zasada.bg Ви предлага примерно меню на диета с краставица:

Засада.бг препоръчва и: