Непознати до сега предсказания за България на феномена Слава Севрюкова излязоха наяве!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Непознати до сега предсказания на феномена Слава Севрюкова разтресоха обществото.

Слава Севрюкова е една от малкото надарени с уникалната способност да пророкуват. Доказалата се пророчица има зад гърба си много сбъднали се предсказания, но има и такива, за които всички се молим никога да не се сбъднат.

Най-големият изследовател на ясновидката –Христо Нанев от години изследва предсказанията на Севрюкова. Нанев е писател, който отделя голяма част от творчеството си именно да тълкува и разгадава предсказанията на Слава. Той бе поканен в студиото на Нова ТВ , където разбуни

Advertisement:

Advertisement:

духовете с изказване за бъдещето на България.

Писателят разкри, че пророчицата е видяла бъдещето на България. Според феноменалната жена ,България ще започне да се оправя, когато духът на Библейския пророк –Давид се прероди в човешко тяло, а начело на държавата застане жена. Нанев разкрива, че през периода 2017-2018 година, Севрюкова е видяла тайнствена жена от руски произход, която ще поеме управлението на страната ни и ще я издигне пред света. Пророчицата дори разкрила ,че се досеща коя ще бъде тя, но е още твърде рано да говори по този въпрос.

В телевизията Христо Нанов

припомни, че Слава Севрюкова е една от пророчиците, които дори баба Ванга е признала. Самата петричанка е казвала ,че Слава е даже по-силна от нея, но има разлика между нейните видения и транс-състоянията ,в които е изпадала баба Ванга.

Слава има редица сбъднали се предсказания зад гърба си. За някои, които е направила ,обаче, упорито се молим никога да не се сбъднат. Едно от тях е видението на Севрюкова, което разкрива, че голяма част от България ще бъде под владението на Турция,отново , и те ще откъсне цели райони от нас . Имало надежда това да бъде предотвратено ,но  се иска желязна политика.