Спечелете среща с Aerosmith

15
Добави коментар
vestitel
vestitel

Спечелете среща с Aerosmith

10 късметлии ще могат да се срещнат от близо с любимата си банда само купувайки си билет за концерта.

За всички фенове на рок музиката със сигурност не е новина, че една от най-обичаните групи за всички времена, ще зарадва своите български почитатели с грандиозен концерт през май. Аеросмит идват за пръв път в България и то е оригиналния си състав, точно в далечната 1970 г, когато основават групата в Бостън, Масачузетс. Стивън Тайлър (вокали), Брад Уитфорд (китара), Джо Пери (китара), Том Хамилтън (бас) и Джоуи Крамър (барабани) ще покажат как се прави шоу и ще докажат, че са в перфектна форма изпълнявайки както някои от вечните си хитове, така и песни от последният им албум „Music From Another Dimension“ (на български „Музика от друго измерение“).

А сега внимание: 10 късметлии ще могат да видят любимците малко преди концерта, да си вземе автограф да се снима с тях. Това може да се случи на всеки дин, който е закупил билет за концерта от сайта на Ticketpro в периода 22 април – 10 май. Печелившите 10 билета ще бъдат изтеглени на 11 май чрез жребий.  Номерата им ще  бъдат публикувани в същия ден на сайта и страницата във Facebook на Ticketpro точно 12:00.

Билетите са на цени от 70лв до 150лв. За да участвате в играта трябва да ги закупите от тук. Напомняме, че датата на концерта е 17 май 2014 (събота). Началният час е 20:00, а мястото – стадион „Локомотив“, София.

Създадена на 29.04.2014 г.