Шок и Ужас! Девойката, която си направи селфи на „оная работа“ даде скандално интервю!

13
Добави коментар
informiran365
informiran365

Скандалната девойка, която си засне „оная работа” в дискотека хвърли в потрес Милен Цветков и Нова ТВ!

Лъчезара Стефанова стана една от най-обсъжданите и скандални девойки в интернет пространството през последните няколко дни. Стефанова скандализира не само със селфито, което показа публично, а и с коментарите , които направи в ефира на Нова Телевизия ,пред Милен Цветков. И понеже предаването беше на живо и интервюто се проведе в часът на излъчване, екипа на Цветков дори не успя да цензурира изказите на Лъчезара, което най-вероятно ще му докара и глоба от

Advertisement:

Advertisement:

СЕМ.

Разкрепостената девойка коментира селфито си, на което си снимка интимните части насред дискотека, по особено „интелигентен” начин. Пред репортера на Милен, Лъчезара сподели, че не се срамува от това, което е направила, защото в този момент се е забавлявала. Като цяло тя била щура личност и обичала да прави глупости. Видите ли , втръснало ѝ от глупавите селфина с патешки джуки на останалите момичета и затова решила да си снима „най-свидното”, а фотографът, който се включил в култовия фотос бил неин приятел и обичал да я снима във всякакви ситуации.

Според

Стефанова , снимката била шега и изобщо не се срамувала да я покаже в нета, защото на фотоса нито била по бельо, нито гола, обаче, нали „народът ни е смотан и само гледа да коментира” , нямало как да не се предизвика поредния измислен скандал. Девойката така, помеждудругото, спомена ,че е и певица, а когато бе помолена от репортера да попее на Миленчо , Лъчезара веднага запя чалга хита на Преслава- „Кажи здравей” и по-точно частта , в която се пее „Знам, разправят ,била съм луда…” , но Стефанова смени текста с друга нецензурна дума, която я определяше като „жрица на любовта”.