Спечели пътуване до зоопарка във Виена и 6000 3D пъзела от Barni

1
Добави коментар
pgp

Barni има приятели от цял свят и сега иска да разбере къде живеят всички. Започни пътешествие по света с твоето дете и заедно открийте забавни неща за природата и животните. Отиди до най-близкия магазин и потърси новите Barni с промоционална опаковка. Въведи кодовете тук и спечели един от 6000 3D пъзела или голямата награда – пътуване до зоопарка във Виена.

Започни приключението по света с Barni и неговите приятели животни, за да спечелиш специални награди!

Открий приятелите на Barni по света, регистрирай Barni промо кодовете на сайта и може да спечелиш вълнуващи награди:

    1 промоционален код от опаковките, регистрирани на сайта, може да ти донесе награда: един от 6000 3D Barni пъзела.

    Всеки 70-ти Barni промо код ти дава възможност да спечелиш голямата награда – пътуване до вълнуващия зоопарк във Виена.

Как да открия животните по света?

За да откриеш всеки приятел на Barni, ето какво трябва да направиш:

    Купи вкусното Barni кексче;     Потърси промо кода от опаковката;     Създай профил или влез в своя и регистрирай Barni промо кода от опаковката;     Всеки код отключва ново животно приятел;     Вземи и пусни всяко новооткрито животно върху правилния континент на картата и детето ти може да научи повече за него;     Разгледай раздела Победители, за да разбереш дали си спечелил Barni награда;     Ако спечелиш, попълни своя адрес за доставка в раздел Адрес на профила си.

Първите 39 дни от периода на промоцията  бъдат раздадени по 98 пъзела на ден на случаен принцип, следващите 22 дни от периода на промоцията ще – по 99 пъзела на ден на случаен принцип. Томболата за екскурзията ще бъде разиграна след края на промоцията в присъствието на нотариус, като печелившите ще бъдат обявени на интернет сайта.

Един промо код може да бъде регистриран само веднъж и да спечели само един пъзел. Всеки участник може да регистрира неограничен брой кодове и съответно да трупа регистрации за участие в томболата за екскурзията, ако те се регистрират от един и същ и изписан еднакво телефонен номер.

Участниците ще разбират дали печелят пъзел веднага, с автоматично съобщение на сайта (веднага след успешна регистрация на промоционален код).

В томболата за екскурзията ще участват всички потребители, които са регистрирали поне 70 уникални кода за периода на промоцията. Кодовете трябва да са регистрирани от един телефонен номер.

Печелившите получават наградите си на предоставения от тях адрес по куриер до 30 работни дни от получаването на потвърждението, че са спечелили и попълването на данните си за доставка в раздел “Адрес” на сайта.

Уникалният идентификатор за регистрация е телефонният номер на всеки участник. При регистрация телефонният номер, който се подава, трябва да е същият и изписан по същия начин, по който е изписан при въвеждане на код. Обратното също важи.

Краен срок за участие: 30 Юни 2014

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.