Уроци по френски език

4
Добави коментар
cerise
cerise

       Общувай лесно и приятно на френски език с един истински французин!

  

 

 

Може би Вие сте изучавали френски език и искате да го усъвършенствате? Да подобрите произношението си?

Да опознаете и използвате говоримия език във Франция с неговите специфичности? Или сте учили години наред френски, но не можете да се отпуснете, за да говорите по – свободно езика? Или просто искате да си освежите познанията, за да си възвърнете самочувствието, че можете да разговаряте на този прекрасен език?

Ако Ви предстои посещение във френско говоряща страна, то най-доброто, което можете да направите за себе си е да си подарите няколко приятни часа разговор с французин, за да се чувствате по-уверен и по-сигурен, че ще се справите с предизвикателствата на говоримия език.

Или може би след английски или друг език не можете да се пречупите, за да започнете отново да говорите правилно френски език?

Вие търсите ново бъдеще и нови хоризонти за Вас и Вашето семейство във Франция? Затова Вие искате френско гражданство? Ние бихме могли да Ви подготвим за изпита по френски език, който се полага в този случай. Той продължава 2 часа и 30 мин. и съдържа 180 въпроса. Може напълно да разчитате на нас за подготовката му.

                                Всичко това може да постигнете, ако се запишете в нашите групи, където имате изключителната възможност да разговаряте директно с французин!!!

                               Предлагаме и индивидуална подготовка – специално с Вас ще разговаря г-н Патрик Жоре, за да Ви помогне по-бързо и по-лесно да си припомните езика, както и да подобрите произношението си.

 

Но защо точно при нас да започнете своята подготовка? 

                              При нас Вие имате уникалният шанс да подобрите разговорният си френски, без да се налага да плащате за пътуване, престой и изучаване на езика във Франция! Просто спестявате пари и в същото време получавате отличен резултат – започвате да говорите френски както французите, сякаш живеете там! И при това на много по-ниска цена!!!

Запишете се днес, не губете време в изчакване!!!

Потопете се в удоволствието да слушате и разговаряте на този красив език!!! Той звучи толкова елегантно от  устата на един истински французин!

 

Благодарим Ви, че отделихте от времето си, за да посетите сайта ни!

Тази песен е специален поздрав за Вас!