50+ Видеоконкурс „България пее и танцува“

1
Добави коментар
vestitel
vestitel

Споделете до 10 видеа на тема „Видеоусмивки“ и може да спечелите една от пет награди на обща стойност 500 лева

България пее и танцува – и в добри, и в трудни времена българинът не губи духа си, не губи усета си към стойностното и красивото. Неслучайно български глас лети в Космоса, огласяйки Вселената, неслучайно българските танцьори изправят зали на крака, неслучайно всяка семейна и приятелска сбирка е придружена с песен. Където и по света да се намира българинът, българския ритъм му напомня за Родината. „България пее и танцува“ е и темата на майския 50+ видеоконкурс, организиран със съдействието на Софарма.

Право на участие в настоящия 50+ видеоконкурс „България пее и танцува“ (Конкурс) имат всички български граждани, навършили четиридесетгодишна възраст, регистрирани потребители на сайта club50plus.bg.

Няма право на участие потребител, който вече е спечелил фото и/или видеоконкурс, организиран от Клуб 50+, в рамките на до 6 месеца назад, считано от датата на начало на настоящия Конкурс

Как да участвам?

Влезте в профила си, или ако нямате такъв – регистрирайте се тук;
В секция „Конкурси“ изберете „50+ видеоконкурс – България пее и танцува“;
Първо влезте в Моят Клуб 50+ и се съгласете с правилата за участие в конкурса;
След като се запознаете с Правилата за участие и прочетете инструкциите, свързани с участието в конкурса, натиснете „Изпрати видео“;
Попълнете всички полета, отбелязани със звездичка (*). Текстовото описание към видеото трябва да е написано на български език, на кирилица;

Можете да изпратите до 10 различни видеа за конкурса.

Какви са условията?

За да бъдат одобрени за участие в Конкурса,видеата които публикувате, трябва да отговарят на следните условия:.

Да бъдат във вид на електронна връзка (линк) към vbox7.com или youtube.com, на който видеоклиповете са качени и чрез отварянето на която връзка видеоклипът се зарежда автоматично, без да е необходимо записването му върху съответното устройство (сваляне на файла), от което е посетена връзката;
Заглавието на всяка връзка към видеоклип трябва да бъде на български език, написано на кирилица, освен ако правилното му изписване не следва да е на латиница;
Да отговарят на темата на конкурса;
Краткото описание към всяка връзка към видеоклип трябва да бъде на български език;
Уникалният линк към съответния клип да не е бил публикуван от друг участник в Конкурса;

Всеки участник в Конкурса може да изпрати за участие до 10 връзки към видеоклипове, като право на участие в Конкурса имат единствено одобрените от нас видеоклипове.

Какви са наградите?

Наградният фонд на Конкурса е в размер на 500 (петстотин) лева, разпределени както следва:

Три награди, по 100 (сто) лева всяка, за участници в Конкурса, получили поне един Билет от Конкурса, избрани на случаен принцип; 
Две награди, по 100 (сто) лева всяка, за участници в Конкурса, чиито връзки към видеоклипове са избрани за печеливши от жури на Клуб 50+. Победителите се избират от определено от нас жури, независимо от това дали притежават Билет за участие, по предварително установени от Клуб 50+ критерии (оригиналност, популярност сред потребителите, брой коментари, тематичност и др.).

Паричните награди осигуряваме със съдействието на Софарма. Един потребител може да спечели само една награда в конкурса. Участието в конкурса е безплатно и по никакъв начин не е обвързано със закупуване на стоки или услуги, предоставяни от Клуб 50+, нашите партньори и/или трети лица.

Как да спечеля?

След като наш администратор одобри видеото Ви, ще получите мейл с линк към публикацията. Споделяйте този линк със своите приятели и ги канете да гласуват за Вас чрез бутона „Гласувай“.  Когато вашето видео събере 10 гласа, получавате своя първи билет в състезанието, с който може да се борите за една от трите  награди от 100 лева, разпределени чрез теглене на случаен принцип. За да участвате в тегленето на другите две награди от по 100 лева всяка една, присъждани от жури, не се нуждаете от билет, но винаги е по-добре да имате и билет, защото шансът Ви е двоен.

В настоящия видеоконкурс  няма право да спечели награда потребител, който вече е спечелил фото и/или видеоконкурс, организиран от Клуб 50+, в рамките на до 6 месеца назад, считано от датата на начало на настоящия Конкурс. Нямат право на участие и потребители на възраст под 50 години. 

Участник, спечелил фотоконкурс през месец май не може да спечели и видеоконкурс през същия месец. Участник, спечелил видеоконкурс през месец май не може да спечели и фотоконкурс през същия месец.

Какво е „билет“?

Както знаете от предишните ни конкурси,  „билетът“ е еднократно право на участие в тегленето на наградите. Получавате по един билет за всяко изпратено от Вас видео, което събере минимум 10 гласа. Получавате по един билет и за всеки Ваш приятел, който изпрати свое видео за конкурса, след като се регистрира чрез Вашия уникален линк от Социалния панел. За целта обаче, винаги трябва да имате поне един билет, получен след като сте изпратили видео, събрало 10 гласа от потребителите. Колкото повече билети съберете, толкова повече възможности имате да спечелите. Не получавате допълнителни Билети за по-голям брой получени Гласове от други регистрирани потребители на Сайта за публикуваната от него връзка към видеоклип (така например двадесет Гласа не водят до получаването на два Билета за участника и т.н.).

Напомняме Ви, че билетите са обвързани с участие в конкретен месечен конкурс и след неговото приключване, те се нулират. 

Потребителите не могат да участват с връзки към видеоклипове, които вече са обозначени като победител или победители във видеоконкурс, организиран от Клуб 50+, независимо от това, кой потребител е спечелил награда във видеоконкурс със съотвения видеоклип.

Можете да споделяте видеа по тази тема и да участвате в състезанието от 01.05.2014 г. до 31.05.2014г.

Споделете любимите си видеа, забавлявайте се и спечелете една от наградите!

Вижте всичко за конкурса тук.

Желаем ви успех!