Жените празнуват световния ден на оргазма

1
Добави коментар
milk1
milk1

Има жени, които никога не си признават, че се събуждат с отвити крака и, че давят гащичките от време на време, но дори и те правят скречове. Английски сайт публикува предложенията си за това с какво дамите могат да попляскат муцунката в световния ден на оргазма, ако си нямат гадже, което да ги ощастливи довечера. Виж ги, за да почерпиш идеи, ако си в сух период:

1. Чаршафи и възглавници – Според онлайн изданието, някои дами са толкова загорели, че се отъркват в спалното си бельо и това им доставя огромна наслада.

2. Краставици, моркови и банани – За всяка според предпочитанията за дължина и диаметър. Преди употреба е добре да се измият. Използването на зеленчуци и плодове е буквален прочит на обичта към природата. Немалко са случаите в които млади девойки губят девствеността си от краставици.

3. Техника – Всичко, което издава силни вибрации може да бъде яхнато и да дарява удоволствие. Съдомиялните, пералните машини, мощни тонколони, телефони и дори масажори. На по-старите уреди им се носи славата, че са задоволявали доста представителки на нежния пол и нежните им междукрачия. До всякакви джаджи може да се прибегне, ако дамата е зажадняла за ласки на едно определено място.

4. Ел възглавничка – Слага се около кръста, за да затопли интимните части и да подейства на въображението.

5. Душът – Контрастните струи на „телефончето“ вършат същата работа като езика Му. Поне така твърдят фенки на водните масажи. Освен това душът освежава и съчетава полезното с приятното.

Снимка: cdn02.cdnwp.thefrisky.com Автор: Dani

Жените празнуват световния ден на оргазмаРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)