Роналдо ли? Не! Той е най-бързият футболист в света!

13
Добави коментар
mg9999
mg9999

Роналдо ли? Не! Той е най-бързият футболист в света!

Роналдо ли? Не! Той е най-бързият футболист в света! 5.00/5 (100.00%) 2 votes

Не Кристиано Роналдо, нито вкаралаият след спринт на Барса Гарет Бейл! Млада звезда от Англия е най-бързият футболист на света!

 Нито Кристиано Роналдо! Нито вкаралият на спринт срещу Барса във финала за Купата на Испания Гарет Бейл! Нито един от тях няма бързината, която притежава едно 20-годишно момче! Футболистът на Уест Хям Матиас Фанимо е най-бързият футболист на света! Младежкият национал на Англия е показал най-голяма бързина по време на мач, бе изчислено със специален GPS радар.

Английският младежки национал Матиас Фанимо е най-бързият футболист на света!

Талантът на „чуковете“ е с изравнено постижение с Луис Антонио Валенсия от Манчестър Юнайтед, като изпреварва, редица големи имена – Аарън Ленън (Тотнъм), Кристиано Роналдо (Реал М), Тио Уолкът (Арсенал), Лионел Меси (Барселона), Уейн Рууни (Манчестър Юнайтед). Фанимо печели на спринт по 0,5 секунди срещу Кристиано и 0,8 срещу Лео Меси.

Матиас Фанимо е роден на 28 януари 1994 г. в Леймбит. Играе като полузащитник и все още чака своя дебют за първия тим на Уест Хям. Най-бързият футболист засега е звезда в дубъла на лондонския клуб, играл е общо 18 мача за младежките гарнитури на Англия.

Резултатите са категорични – Матиас Фанимо от Уест Хям е пред големите звезди на Реал (М) Кристиано Роналдо и Гарет Бейл

Засада.бг препоръчва и: