Ужас на ужасията! Преслава цъфна в дискотека без грим, с мазна коса и ужасни дрехи!

13
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Преслава и Софка под ръка се вихрят с Алисия!

Софи Маринова и Преслава се оказаха големи фенки на колежката им Алисия, която пък даже е ѝ от конкурентната музикална компания „АРА Мюзик”. Те бяха забелязани от зоркото око на Горещата арена да купонясват на макс по време на участие на колежката им-Алисия.

Лошото в случая беше ,че Горещата арена явно хвана Софка и Петя в неподходящ момент, когато Преслава бе забравила да си сложи поне малко грим, да си удари поне един душ преди да излезе и дрешки като за пред хората.

Advertisement:

Дружката ѝ-Софи Маринова, също не остана по-назад и потресе с тотално ужасен тоалет, който абсолютно и категорично се връзва на ромската жилка на певицата. Изпълнителката на „Стари рани” изуми останалите чалга маниаци в дискотеката с тоалет , който включваше около 50 цвята в едно. Или накратко казано-пълна цигания.

Единствената , която този път, както никога до сега, можем да похвалим е половинката на Ники Михайлов, която блесна с уникална визия. Най-голямата съперничка на Николета Лозанова се появи с изцяло нова

прическа. Нищо общо с типичното за нея зализано пътче по средата на косата ѝ. Този път певицата бе направила леки,небрежни къдрици по краищата на буйната си косичка и беше преметнала голяма част от нея от едната страна, без ужасния зализан път.

Относно Преслава, тук със сигурност можем да кажем ,че едно време Азис беше напълно прав, когато каза ,че тя колкото и пари да има никой, никога няма да го разбере ,защото дрехите, с които се облича просто изглеждат евтини. За почти омазнената и неизмита коса ,пък, да не говорим.

Вижте сами!