Елена Кучкова призна официално, че се е друсала с опиати по време на групови интимности!

1
Добави коментар

Елена Кучкова разкри скандални неща за себе си ..

Очевидно, най-разпространените пороци на 21 век ,а именно наркотиците, алкохола и груповите интимни ласки съвсем не са чужди на тазгодишната Плеймейтка- пазарджиклийката Елена Кучкова.

Бившата лондонска домашна прислужница разкри за себе си ,че наркотиците не са и чужди ги е употребявала доста дълъг период. Това било точно времето , през което Елена танцувала в известен еротичен балет, всяка вечер, в различна дискотека. Нощните ѝ ангажименти по баровете всяка вечер, доста често прераствали в дневни участия, особено когато някои по-заможен баровец си пожелае

Advertisement:

Advertisement:

красавиците за през нощта. Много често по тези събития наркотиците били неразделна част от купона и Кучкова ,разбира се , не е  момиче, което да се цепи от колектива, за да не стане после колектива да.. (Досетете се сами..) Точно тези събирания след работа подтикнали девойката от Пазарджик да се захване с шмъркане на кокаин.

Злите езици говорят ,че именно заради наркотиците, плеймейтката е била изгонена от бившият си приятел- танцьор в „Максимус”, научаваме от skandalno.net. Причината била, че танцьора прекарвал цялото си свободно време във фитнеса и бил категоричен противник на дрогата. Когато видял, че

приятелката му е залитнала сериозно към наркотиците просто и събрал багажа.

Това била преломната точка в живота на Елена и точно тогава тя отказала опиатите под всякакъв вид, категорично. Самата Кучкова разказа за наркотиците и ,че е употребявала както кокаин, така и хероин по време на плътски удоволствия и никога не го е крила. Радва се ,обаче, че е минала този период бързо и е осъзнала ,че настроението ѝ не зависи от употребата на наркотици, а от собствената и нагласа. За съжаление ,обаче, не може да се откаже от другите си пороци- питиетата и цигарите, които пропушила от нерви след като бе коронясана с титлата „ Мис Плеймейт”.