Арома / Aroma загряващ антицелулитен крем-гел 200ml

14
Добави коментар

Арома загряващ антицелулитен крем-гел е предназначен за третиране на целулит в областта на талията, ханша, дупето и бедрата. Намалява обиколката в проблемните зони и топи мазнините. С отслабващ ефект.

Изключително подходящ за употреба преди тренировка, тъй като загряващото му действие, съчетано с физическо натоварване ускорява разграждането на целулита и помага за неговото премахване.

Активни съставки:

Pink Pepperslim – мощен fat burner , ускорява циркулацията на кръвта и метаболизма на мастните клетки.

Кофеин и екстракт от бръшлян – изглаждат мастните натрупвания и се грижат за здравия вид на кожата.

Начин на приложение: 

Нанесете върху проблемните зони с леки масажни движения. Препоръчва се употреба 2 пъти дневно– сутрин и вечер. За оптимални резултати използвайте след Арома антицелулитен скраб за тяло.

 

 

Направени клинични тестове доказват антицелулитното и отслабващо действие на Pink Pepperslim   – обиколката на бедрата, ханша и талията е намалена с до 2,2 см. Съставката се бори с целулита в три направления:

1.Превръща макронатрупванията от мазнини в микронатрупвания и ги подготвя за последващо разграждане. Pink Pepperslim  ускорява значително метаболизма на клетките, без да причинява разширяване на кръвоносните съдове.

2.Ускорява разграждането на мазнините до мастни киселини, които лесно се освобождават от организма. Способността му  да разгражда мазнините е 1737%, т.е. 8 пъти по-голяма в сравнение с кофеина.

3.Ограничава складирането и образуването на мазнини в мастните депа, блокира тяхното окрупняване и стимулира микроциркулацията. Като резултат тялото изгаря акумулираните мазнини.

 

Прочети още