АЛОЕ ВЕРА + ЧЕРНА БОРОВИНКА 500МЛ | Аптека-инфо предлага фармацевтичен справочник и информация за аптеки, лекарства, описания…

2
Добави коментар

Лекарственият справочник на АПТЕКА-info.com няма за цел да замества експертни знания и преценка при диагностика и лечение, извършвани от правоспособни в областта на медицината специалисти, а да дава допълнителна информация за наличните лекарствени продукти на българския пазар. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на дадено лекарство.Екипът на АПТЕКА-info.com не носи отговорност и се извинява предварително за възможни пропуски в точността, пълнотата и актуалността на поместената на сайта информация. Наличието или отсъствието на даден лекарствен продукт в лекарствения справочник на АПТЕКА-info.com не е показателно за качеството или достъпността на продукта.

                                             АЛОЕ ВЕРА + ЧЕРНА БОРОВИНКА 500МЛ

Гарантирано съдържание – поне 7,000 мг/л мукополизахариди.

Алое Вера Барбадензис чист сок от култивирани растения без използване на пестициди или химически торове. Уникална смес от цели листа и вътрешното желе, рецептура рано с минимална обработка, позволяващо естествените съставки на растението да останат непроменени, осигурявайки най-високо ниво на естествена активност, налични в сока на АЛОЕ ВЕРА. Сокът от АЛОЕ ВЕРА притежава противовъзпалително действие, оказва благоприятно действие върху храносмилането, подпомага бактериалната чревна флора и намалява риска от образуване на атеросклеротични плаки.

Комбинацията с черна боровинка прикрива горчивия вкус на алоето. Антоцианидините в черната боровинка оказват благоприятен ефект върху зрението и антисептично действие върху пикочния мехур и в уретрата.

Предупреждения: Не се препоръчва прием при деца под 12 годишна възраст, при бременни и кърмещи жени, по време на менструация, при остри възпалителни заболявания на червата /улцерозен колит, болест на Крон/. Да се държи далеч от достъпа на деца! Да не се превишава препоръчаната доза! Добавката не е предназначена за заместител на разнообразното хранене!

Заместители за АЛОЕ ВЕРА + ЧЕРНА БОРОВИНКА 500МЛ