Азис за Николета: Съжалявам я, но не искам да я видя!

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Азис за Николета: Съжалявам я, но не искам да я видя!

Азис за Николета: Съжалявам я, но не искам да я видя! 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Азис даде интервю за „Дневен ред“, не иска да вижда Николета

Азис проговори от първо лице за драмата с Николета Лозанова. След скандала с плеймейтката, певеца цъфна в предаването на Косьо Филипов, където покрай скандала направи и реклама на новия си албум. Изпълнителят сподели, че не се е виждал с Николета, не се е чувал с нея и не желае да я вижда. Въпреки това изпълнителят сподели, че би защитил приятелката си от нападките срещу нея и съжалява за ситуацията, в която е изпаднала.

Азис съсипан от драмата с Николета

Певецът даде интервю, в което проговори в детайли за сблъсъка с Николета. По думите на Азис вероятно отговорни за скандала са продуцентите на Николета и главния й редактор.

„Бил съм водещ, знам какво е да те притискат и да ти кажат прецакай този или онзи. Но съм устоял“ споделя изпълнителят на „Хей момиче“. Той призна, че след случилото се, Николета Лозанова е затворена страница за него и не иска да я вижда никога повече.

Певецът не иска и да чуе за приятелката си

„Не сме се чували, не сме виждали, не сме си говорили и чрез трети човек. Николета не ми липсва“, отсече Азис в интервюто за Косьо Филипов. Кралят на фолка сподели, че след това, което Лозанова му е причинила не иска да има нищо общо с нея. И все пак съжалява за раздялата с плеймейтката.

Клюки.вс препоръчва и: