Музиканти пълнят клиповете си с голи жени

1
Добави коментар
milk1
milk1

Боб Синклер нае порнозвезда за свой клип. Знойната Лили Валаде ще изстреля диджея извън земната орбита, както личи от броя на феновете и гледанията на парчето. Оказва се обаче, че през 2013 г. е тотален хит не самата нова музика а манията на известните музикални светила да пълнят клиповете си с голотии. Така си вдигат рейтинга и печелят повече, защото за никого не е тайна, че с*ксът продава.

Лиъм Галахър и Джъстин Тимбърлейк също произвеждат еротични клипчета. Джъстин дори изобрази собственото си лице върху разсъблечени мадами. Парчето му „Tunnel Vision“ е по-скоро радост за мъжкото око, отколкото за ухото. Разбира се, певецът отрича да е използвал женската голота като атрактивен начин да припечели по-големи хонорари и твърди, че само така е успял да намери израз на посланието си. YouТube забрани достъпа до кадрите, но след това го пусна пак само за пълнолетни, защото прозря възможност за колосални печалби.

Роб Тайк също се обгради с танцуващи моделки без дрехи във видеото към Blurred Lines. Някои го критикуват в непочтително отношение към нежния пол, други го възхваляват и признават неповторимия му подход към завладяване на публиката. В клипа му партнират Фарел Уилямс и Роб Тайк, които също доста явно показват пристрастията си към Лолитки, Евитки и голи бандитки.

В момента Моби провежда кастинг за заснемането на клипа си към парчето The Perfect Life. Изискването е момичетата и момчетата да имат готовност да се появят пред света както майка ги е родила. Във видеото всеки ще си има роля – брадат пиян крал, гимнастик със садо мазо облекло, осем призраци на кънки и 20 купонджии.

Ерика Баду също се изтипоса гола-голеничка в поредния си хит озаглавен The First Time Ever I Saw Your Face. Влезе във вана уж, за да е еротична препратка, но видеото си се оказа живо порно. Тя си навлече главоболие, защото не беше съгласна с разпространението на видеото, но както се казва появиш ли се някъде, след това и да се оправдаваш „късно е либе за китка“.

Голотата в американските музикални продукции датира от 80-те и 90-те години. Тогава кралете на различните жанрове не се колебаеха да разкрасяват музиката си с готини голи парчета. „Дюран Дюран”, Аланис Морисет и „Ролинг стоунс“ скъсаха веригите на приличието и направиха показно за идните звезди кое как се прави.

 

Снимка: www.pedroandradetv.com Автор: Dani

Музиканти пълнят клиповете си с голи жениРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)