Радина Кърджилова бременна?

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Радина Кърджилова и Деян Донков май най-после са изпълнили мечтата си да имат дете, разкриват колеги на актрисата от Военния театър.

Подозренията им, че младата актриса е бременна се появили преди седмица, тъй като тя неочаквано спряла цигарите, от които преди пушела по две кутии.

„Просто спря да пуши и не издава каква е причината. Отговаря, че е по здравословни причини. Личи, че й се пуши, но се въздържа и сигурно е заради бебето. Отказва и алкохола, кафето, а и сладко спря да яде”, обясняват дружки на Радина пред pik.bg

Радина напълно се отдала на здравословен живот. Докато преди няколко месеца младата актриса беше на прага на анорексията, сега, след като се е успокоила, вече е качила няколко кила отгоре и изглежда далеч по-добре.

Затова близките й подозират, че желанието и на двамата с Деян било да загърбят буйното, пропито с алкохол, минало и да си създадат най-сетне семейство, вече се е сбъднало.

Деян също намалил баснословните количества спирт, които доказа, че изпива по време на участието си в риалитито „Къртицата” миналата година.

Вместо това актьорът работел върху личното си усъвършенстване, четял повече книги, занимавал се с медитация и йога.

Според негови приятели единствения алкохол, който си позволявал да пие, е бира, и то само вечер, след представление.

Радина пък съвсем зарязала кариерата си и не приемала нови роли, именно с идеята, че иска възможно най-скоро да стане майка и за това предпочита да не се нагърбва с много работа.