Младежи загинаха край Луковит при жестока катастрофа

13
Добави коментар
dilqna
dilqna

Петима души загинаха при катастрофи в навечерието на 6 май тази година, съобщиха от пресцентър на МВР. Други четирима са с опасност за живота. 18 са ранени.  В София са станали две тежки катастрофи, при една от които е загинал човек, другите две жертвите бяха дадени край Луковит, където на 5 май се сблъскаха две коли и загинаха двама младежи от Плевен.

Загиналите на пътя София-Русе край Луковит са двама 20-годишни младежи. В колата са пътували още двама души, като момиче-връстничка на загиналите е настанено в плевенската болница в тежко състояние и опасност за живота. По-леко е пострадал четвъртият младеж, който също е приет в болницата.

Лек автомобил с пазарджишка регистрация, в който са пътували мъж и жена, е ударил челно плевенския автомобил с младежите. От полицията уточниха, че шофьорът на пазарджишкия автомобил е бил неправоспособен.

Международна асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи изказва своите съболезнования към близките и приятелите на загиналите и пострадалите младежи. За повече информация и съвети какво да правим, ако пострадаме при пътнотранспортни произшествия ни пишете имейл на о[email protected] или се обадете на 0700 164 57. 

Международна асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи бе създадена с цел подпомагане и консултиране на пострадалите при ПТП лица и техните сродници; информиране, помощ и закрила свързани със застрахователни събития. http://iaic.bg