18+! Андреа мина всякакви граници в новия си клип! Показа гръд, кожа, окови и още….

13
Добави коментар

Миловидната физиономия и поведението на „добро момиче” не ѝ се отдава!

Феновете на една от най-скандалните поп-фолк певици у нас-Анреа , ахнана, след като видяха промото към новия клип на Андреа. То се оказа нещо средно между садо-мазо видео за възрастни и филм на ужасите.

В новия клип си пролича ,че певицата очевидно в чела „50 нюанса сиво” и ролята на „добрата съпруга”, която от известно време се опитва да покаже категорично и е омръзнала. Дори най-верните фенове на Андреа се изненадаха и написаха ,че клипа е прекалено хард,

Advertisement:

Advertisement:

дори за тях, които я познават що за разкрепостена личност е. Кръв, вериги, кожа, окови, голи прелести и прочие са само част от това, което ни показа Теодора, както е истинското име на певицата. Според много от почитателите на Андреа, този клип ще мине по бруталност дори „Лоша” , който беше жестоко критикуван ,заради съдържанието си и представянето на Андреа, разпъната на кръст като Иисус Христос.

Голяма част от почитатели ,пък, не одобриха садо-мазохистичния привкус на кадрите и запитаха певицата ,дали ще прави песен с клип или

садо-мазо филм за възрастни.

Факт е ,че никой не очакваше от певицата ,че ще се покаже в толкова скандална светлина, особено сега, когато се опитва да се прави на кротка и добричка пред всички. Странно впечатление направи, че от известно време насам, изпълнителката на „Докрай” не се е изявявала явно. Не е показвала бюст, бельо, или гледка, на която се вижда явно ,че такова не носи. Уж беше мила и прилежна бъдеща годеница на Кубрат Пулев, а каква стана тя?! Скъса синджира и показа ,че обича да подчинява и да бъде подчинявана, и оковавана.