Бергюзар Корел ревнувала Халит Ергенч от Мерием Узерли

13
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Бергюзар Корел ревнувала Халит Ергенч от Мерием Узерли 5.00/5 (100.00%) 2 votes

Бергюзар Корел (Berguzar Korel) признава, че и в живота лудо ревнува половинката си, а не само в „1001 нощ“

Бергюзар Корел (Berguzar Korel) признава, че е ревнива не само на екран. Звездата от сериала „1001 нощ“ сподели, че в живота също ревнува половинката си Халит Ергенч и то изключително много. Актрисата доста трудно приемала факта, че съпругът й ще си партнира с красивата Мерием Узерли. И когато започнали снимките на сериала, не гледала никак радушно на актрисата.

Седмици преди започнат снимките на филма, актьорът усилено репетирал върху ролята на Сюлейман Великолепни. Когато видяла сценария и особено някои от сцените в него, Бергюзар Корел сериозно се притеснила.

Бергюзар Корел (Berguzar Korel) често ревнувава от Мерием Узерли

Сравненията между двете актриси доста дразнели брюнетката

Въпреки че двамата са женени вече пет години, имат 4-годишен син и се радват на прекрасен брак, актрисата признава, че в началото гледала изключително зле на екранните му партньорки. „При толкова красиви жени около него, не й беше никак лесно да го приеме“, разкриват нейни приятели. В крайна сметка хубавата Берг отстъпила пред обясненията на мъжа си, че подобен шанс за роля се пада веднъж в живота. Но се отнасяла изключително остро към романтичните му сцени с колежките му в сериала.

Заради колежката си от Великолепния век, Халит Ергенч едва не се разведе

Самата Бергюзар Корел (Berguzar Korel) признава, че в образа на героинята й Шехеразада  от „1001 нощ“ има и черти от нейния характер. Подобно на екранната си героиня и тя лудо ревнува мъжа си от другите жени, особено от колежката му Мерием Узерли.

Към днешна дата звездите се радват на прекрасно семейство

Въпреки малките семейни драми, семейството на Бергюзар Корел (Berguzar Korel) и Халит Ергенч е смятано за едно от най-стабилните в Турция, независимо, че преди две години се заговори, че са пред развод. Актьорът се разведе с първата си съпруга, за да ожени за екранната си партньорка от „1001 нощ“, а освен това е навсякъде с нея. Дори когато на красавицата й се наложило да замине за Чешме, където снимала поредния си филм, семейството й без много колебания се преместило с нея, докато траели снимките.