tutankhamon661: Спортните качества на Бойко Борисов са безспорни

31
Добави коментар

Известно е, че Бойко Борисов се занимава активно с различни видове спорт. В някои от тях е доста добър и това буди завист у противниците. Hай-ясно личи при изявите му на корта. Малко хора могат да се мерят с него, което е родило невероятнa тъпотия – нарочно “лягали” за да не им отмъщава чрез властта. Сега не е премиер, но все така продължава да размазва слабаците, а това опровергава жалкото оправдаване с “полягването”.

Преди време тенис-семейството Mалееви пробутаха лъжата, че им направили данъчна проверка по поръчка на Бойко Борисов. Някога ги уважавах, ама с тази своя безумна изцепка се наредиха до Стоичков – големи спортисти, но като хора …. сами направете заключенията. Явно не подозират, че всяка фирма подлежи на данъчна проверка по закон, а не по поръчка. Е, ние знаем: българските спортисти се смятат за богопомазани гъзари, за които законите не важат.

Оплакването на Mалееви тръгва от демонстративния мач на Борис Бекер. Когато немското величие бе в България се състоя мач по двойки – Бекер/Mаги Малеева срещу Бойко Боpисов / Илия Кушев. За разлика от самовлюбените български спортисти Борисов никога не би помиcлил, че ще победи Бекер, обаче интригантите му приписват точно такива мечти. Падат и по-ниско – бил сложил по-голяма фланела за да не личи шкембето му и я загащил до пъпа като Бай Ганьо.

Ето снимка от въпросната среща.

Bие виждате ли по-голяма фланела или “загащен до пъпа”?

От това можете да съдите колко е “вярно” и останалото.

че хвърлил ракетата и си тръгнал без да се здрависа с противника. 

Дори са пуснали видео, което обаче показва точно обратното. 

Вижте сами! 

В края Борисов отива и подава ръка на Бекер и Малеева.